Femeia care sustine ca a primit scrisori de pe lumea cealalta de la Elodia a "vorbit" acum cu Corneliu Vadim Tudor! Vezi mesajele cutremuratoare ale "Tribunului"

O femeie care sustine ca are capacitati paranormale a dezvaluit mesajele pe care le-ar fi primit de la Corneliu Vadim Tudor din lumea de dincolo.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereEmilia a publicat "mesajele" lui Vadim Tudor Corneliu Vadim Tudor a murit in septembrie 2015, la 65 de ani, insa conform unui medium care sustine ca a primit mesaje de la acesta, este preocupat in continuare de soarta Romaniei. fara descriereEmilia M., femeia cu calitati de medium, despre care WOWbiz.ro a dezvaluit recent ca a primit un mesaj si de la Elodia, care-i transmitea mamei sale sa se impace cu politistul Cristian Cioaca, a primit doua mesaje de la Vadim, pe 12 noiembrie si pe 23 decembrie. "Imi pare foarte rau, dar trebuie sa va atentionez ca tara se afla in Pericol!!! Cititi aceste mesaje si transmite-ti mai departe.
Propun din nou; VINERI 30 DECEMBRIE 2016 ZI DE POST SI RUGACIUNE. Dupa ce m-am rugat la intentiile Fecioarei Maria si pentru mine am simtit prezenta unui spirit.
Mi-a spus ca este Vadim si vrea sa-mi transmita un mesaj in special pentru tara”,
a scris Emilia, inainte sa publice "scrisorile" lui Vadim de pe lumea cealalta: "MESAJ DE DINCOLO- VADIM TUDOR 12 NOIEMBRIE 2016 ATENTIONARE PENTRU ROMANIA..Dupa cum stii si te-au avetizat Cei de Sus,in curand va fi in Romania o mare revolutie. Va incepe la Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov si in toata tara se va extinde.....In aceste orase vor fi cele mai multe victime. Va cadea Regimul Basescu, Iliescu si toata echipa lor. Ei deja stiu ca va fi revolutie sunt pregatiti....au cerut si ajutor extern in special din America. Va fi prapad! Vor fi nemilosi, vor trece peste cadavre cu tancurile...Vor muri foarte multi si multi dintre cei care se afla la conducerea tarii vor fugii din tara de frica,si multi nici nu se vor mai reintoarce. Becali va avea un rol important in aceasta revolutie...dar sa ne rugam pentru el,..ca este in pericol...Rugati-va pentru tara.Fii Binecuvantata!", asa suna primul mesaj "primit" din partea Tribunului. fara descriereVadim a "revenit" cu al doilea mesaj pe 23 decembrie, inaintea Craciunului. “Dupa cum stii si te-au avertizat de mai mult timp Cei de Sus, si ti-am mai transmis si eu informatii foarte utile legate de o adevarata Revolutie in intreaga Romanie, care este deja pregatita si este pe punctul de a izbucni in curand.Cu totii sunt pregatiti si pina de anul nou va izbucni si va fi prapad. Jandarmii sunt instruiti si pregatiti,au adus trupe militare pe mare cu vaporul din alte tari, inclusiv din America latina. Va fi prapad. Putin este si el informat si va ajuta Romania sa se elibereze de fortele intunecate. Basescu este capul tuturor in complicitate cu altii...au facut totul in asa fel, incat sa para cu totul altceva decat este realitatea.  Dar nu va ingrijorati ca dupa cum ti-a spus Tatal Ceresc, va interveni si va scapa tara de toti masonii. Momentan nu pot sa-ti transmit mai multe....doar atat. Si sa-ti multumesc pentru ca ai initiat o zi de post astazi pentru tara. Mare lucru si va avea reusita. Fii Binecuvantata! Rugati-va si va fi bine. Multumesc”, sustine Emilia M. ca i-a transmis Vadim Tudor. fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate