Fenomen supranatural într-un spital de psihiatrie abandonat! Silueta unei persoane a fost surprinsă pe o cameră de filmat

Vânătorul de fantome, Kayleigh Love, crede că este vorba despre un fost pacient care a rămas prins în lumea celor vii

fantoma
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Kayleigh Love este extrem de cunoscută și populară pe platforma Youtube, acolo unde postează mai multe videoclipuri cu investigațiile sale paranormale. În ultima sa investigație, la un spital de psihiatrie abandonat, fata a sursprins pe camera de filmat silueta unei persoane, care se afla la capătul coridorului.

Fantoma unei persoane dintr-un spital pentru boli mintale

Kayleigh Love a mărturisit că nu a zărit silueta și în timp ce se afla în unitatea medicală abandonată, ci doar după ce a revăzut filmulețul, iar spune ea: „Stomacul mi s-a întors pe dos. Chiar și atunci când a trebuit să editez clipul pentru a încetini imaginea în momentul apariției siluetei, m-am simțit extrem de neliniștită”.

Tânăra de 27 de ani crede că fantoma este nimeni altcineva decât un fost pacient care este încă prins în salonul în care a îndurat multă suferință, până a murit. De asemenea, aceasta este convinsă că „fantoma” își va regăsi liniștea doar după ce ea va spune lumii despre existența ei. 

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Un bărbat și-a fotografiat bucătăria, după ce a auzit zgomote inexplicabile

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

„De fiecare datâ când mă gândesc la acea filmare mă înspăimântă faptul că am fost atât de aproape de acea siluetă, care pare că urma să se îndrepte spre noi. Ceea ce ne șochează și mai tare este faptul că nu este transparentă deloc, ci este o figură solidă”, a mărturisit fata.

Kayleigh Love
Kayleigh Love este convinsă că are dovada unei fantome adevărate [Sursa foto: Facebook]

Videoclipul a stârnit mai multe reacții 

Acest clip a stârnit mai multe reacții, iar în timp ce unii erau convinși că acolo există fantome, alții au acuzat-o că a pus pe cineva să intre în cadru chiar în momentul în care filma.

„Câțiva sceptici sunt complet nedumeriți după ce au vizionat acest filmuleț și cred că este o dovadă solidă că există spirite sau fantome, însă alții cred că aș merge atât de departe încât aș îmbrăca un prieten și că totul ar fi o făcătură.

Tot ce pot să spun este că am dat lovitura în ceea ce privește dovezile parantomale și asta după doar cinci luni de investigații și explorări, în timp ce alții fac asta de ani de zile și nu adună prea multe dovezi”, a povestit aceasta. 

Deși fata a refuzat să spună numele unității medicale pe care a vizitat-o, descrierea ei se potrivește cu cea a Spitalului Mid-Wales, o unitate psihiatrică din din Talgarth, Powys, care a fost deschisă în 1903 și închisă în 1999.

unitatea medicala
Unitatea medicală pentru bolnavii cu probleme psihiatrice în care s-a descoperit silueta [Sursa foto: Pen News/National Assembly for Wales]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, filmat în ipostaze șocante! Cu ce a înlocuit-o pe soția lui

Îmbrățișări pătimașe între doi concurenți Survivor România 2021! Imaginile surprinse în jungla Dominicană, în miez de noapte FOTO

Când se difuzează Survivor România 2021, după ultimele modificări! Programul TV Kanal D pentru toate zilele de emisie

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Veste ȘOC despre Oana Roman! S-a anunțat acum

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Informația momentului. A intrat în COMĂ. Toți așteptăm o minune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies