Fenomene stranii într-o casă din Giurgiu. Băieţelul de 11 ani a ajuns la spital după ce a văzut ce se întâmplă în locuinţă

Un fenomen ciudat terorizează o familie din Giurgiu. S-ar prăvăli pietre peste gospodăria lor, iar în casă obiectele ar fi trântite de forţe nevăzute. Grav este că, în toată povestea, victima e un copil de 11 ani. Puternic afectat de tot ce se întâmplă, a fost luat de autorităţi şi internat la Spitalul Obregia din Capitală. Urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Autor: T.S.

Ingrozit de spaimă, cu mâinile încleştate şi cu ochii plin de lacrimi. Aşa l-au găsit cei de la Protecţia Copilului pe băieţelul de 11 ani din comuna Naipu. Bunicii copilului povestesc că s-ar fi ajuns aici din pricina unor spirite malefice care l-ar poseda pe cel mic. Până la spital, rudele l-au uns neîncetat cu mir!  

"Îl ungea cu mir şi cu agheasmă pe mână...

îşi revenea la mână. Deci, el stătea în pat şi au venit toate peste el... Da, cutia asta... aici era prăvălită peste el... şi a ieşit ţipând", povesteşte bunica băiatului.

Cu mai bine de o săptămâna-n urmă ar fi început calvarul. Oamenii jură că forţe supraomeneşti îi terorizează. Obiectele ar zbura prin casă de parcă ar fi vii, lăsând în urmă adevărate ravagii.
Cădea telecomanda după masă, telefon, nişte patenturi, le trântea jos, scaunele el dădea cu fundul în sus", povesteşte femeia.

Iar din ogradă, spun oamenii, pietrele s-ar năpusti grămadă peste casa lor, ca din senin: “Ne bombardează cu pietre... astea toate au fost pe casă... şi le-am tarat jos, că am zis să nu ne cadă în cap”.

 Înspăimântaţi, bieţii oamenii au adus mai întâi preotul, au aprins lumânări în casă şi au stropit peste tot cu apă sfinţită.

Văzând că sunt în continuare au şi chemat poliţia.

"Poliţia a venit şi a aruncat cu pietre în ei. S-a dus să vadă cine aruncă şi nu a găsit pe nimeni", spun oamenii.

De câteva zile, însă, cel mai mult de suferit ar avea copilul de 11 ani. Parcă o forţă nevăzută i-ar pătrunde pe sub piele şi ar declanşa dezastrul...

Este inexplicabil pentru toţi. Sătenii se miră, în vreme ce bătrânii se gândesc la o vecină care a murit recent şi se tem că nu cumva să îi bântuie.

"Am zis că s-o fi făcut strigoi şi se răzbună... dar ce aavea... să se răzbune pe fraţii ei, pe casă ei, nu pe noi.

Mi-e milă de copil!", mai spune femeia.

 Rudele susţin c-ar fi întrezărit fantomă, noaptea, intrând sub patul băieţelului şi au filmat câteva secvenţe cu telefonul mobil. Copilul de 11 ani a fost transferat în această după amiază la Spitalul Obregia din Capitală. Aici, specialiştii îi fac investigaţii şi încearcă să afle dacă nu cumva suferă de vreo tulburare.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii socante in cazul fetitei de 12 ani, pusa sa isi ucida parintii de un tanar cunoscut pe internet: "As zice sa incepi cu mama ta prima data"

Grav accident pe centura Capitalei: un TIR si cinci masini, implicate

Sotia culturistului mort, dupa ce a stat 17 zile in coma, a facut primele declaratii. A murit din cauza steroizilor

Andreea Marin s-a măritat cu Ștefan Bănică junior pentru faimă?

Dezvăluirea momentului despre Bill Gates! Care e adevărata avere a milionarului? Nimeni nu ştia

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

"Biden a capitulat în fața Iranului!" Rechizitoriu nemilos la adresa președintelui SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies