Fericire mare pentru Roxana Kirita si iubitul ei! Fiica lui Giani nu s-a putut abtine si a impartasit ce traieste in momentele acestea! Felicitari!

Fiica lui Giani Kirita s-a impacat cu iubitul ei si de atunci traieste o frumoasa poveste de dragoste.

Autor: M. B.
 
 
Roxana Kirita a dobandit o multime de fani odata cu intrarea tatalui ei, Giani Kirita, in competitia Exatlon! In presa s-a discutat despre despartirea ei de iubit dupa o relatie care a durat mai bine de doi ani si, mai tarziu, despre impacarea cu acesta. 
 
Tanara a declarat in exclusivitate pentru WOWBiz.ro
ca s-a impacat cu Faris si ca despartirea i-a facut sa vada cat de mult se iubesc de fapt. "Da, ne-am impacat. Ne-a trebuit o despartire ca sa pretuim si mai mult ceea ce avem! Avem o relatie de 2 ani si un pic si asta a fost prima noastra despartire. De certat va dati seama, in fiecare relatie exista unele neintelegeri si momente de criza insa, depinde cum le gestioneaza cei doi", a declarat ea. 
 
Se pare ca, intradevar, cei doi se iubesc foarte mult si sunt dispusi sa treaca peste orice pentru a fi impreuna. Roxana a facut publice cateva mesaje dintre ea si iubitul ei, dornica sa impartaseasca cu toti prietenii ei virtuali fericirea pe care o simte acum. 
 
"Te iubesc din tot sufletul. Jur. Enorm, cel mai mult din lumea asta mare.
Esti femeia vietii mele, esti sufletul si inima din mine, esti tot ce inseamna fericire",
i-a scris iubitul Roxanei Kirita, iar ea a postat imeidat mesajele pe pagina sa de pe o retea de socializare.
"Te iubesc de nu mai pot, omule. Esti tot pentru mine, viata mea toata, fericirea mea, linistea si puterea mea", i-a scris si ea lui Faris.  
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies