Fernando de la Caransebeș s-a căsătorit! Avem imagini de la nuntă!

Fernando de la Caransebeș s-a căsătorit cu ”o creștină”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fernando de la Caransebeș și-a unit destinele, la începutul acestei luni, cu o tânără pe care a cunoscut-o în urmă cu câteva luni. Cântărețul a postat pe contul lui de socializare imagini de la cununia civilă, lături de mireasă și de nași. Fernando a purtat sacou și o cămașă roșie, scoasă din panaloni, în timp ce proaspăta soție a avut o rochie până deasupra genunchilor, un sacou și un batic sub formă de bentiță. Cel mai probabil, aleasa lui Fernando face parte din biserica la care cântărețul a aderat în urmă cu un an.

Citeste si: Mai poate Andreea Bălan să rămână gravidă după ce era să moară pe masa de operație? Ce spun medicii

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Fernando de la Caransebeș, concert într-o biserică! Imagini inedite

Citeste si: Fernando de la Caransebeş are planuri mari: ”În acest sat vreau să deschid o casă de rugăciune departe de tehnologia drăcească!”

Adrian Rada, pe numele lui real, a anunțat în urmă cu ceva vreme că renunță la viața pe care a dus-o până atunci și că își va dedica existența slăvirii lui Dumnezeu. Fernando a plecat o vreme în Irlanda, acolo unde a fost botezat în cult penticostal. Din acel moment, spune Fernando, întreaga lui viață s-a schimbat.

fara descriere

”Credeam în Dumnezeu la fel cum crede orice om dar nu știam că poți să-i simți prezența. E ca un curent în tot corpul care îți aduce pace, liniște și te vindecă dacă ești bolnav. E prezența Duhului Sfânt care te învață cum să faci voia lui Isus Hristos, Domnul nostru, cum să te rogi și rugăciunea să-ți fie ascultată”, a povestit Fernando pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate