Fetele lui Ilie Balaci și-au regăsit zâmbetul! Lorena și Liana s-au pozat împreună în curtea vilei FOTO

La un an și jumătate de la dispariția fostului mare fotbalist Ilie Balaci, fetele acestuia s-au fotografiat zâmbitoare în curtea casei familiei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

La un an și jumătate de la dispariția fostului mare fotbalist Ilie Balaci, fetele acestuia s-au fotografiat zâmbitoare în curtea casei familiei.  Legenda Craiovei Maxima și a echipei naționale a decedat pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani, fiind înmormântat la cimitirul Sineasca. Cele două fete ale ”Minunii blonde”, Lorena și Liana, au depășit cu greu dispariția părintelui, dovedindu-se un sprijin de nădejde pentru mama lor, Dana, dar și pentru bunica lor, mama lui Ilie. 

Citeste si: Emeric Ienei reacționează după ce Dan Barna l-a întrebat dacă vrea un autograf: „Este o chestie de inteligență”

Citeste si: Lorena, mesaj emoționant la un an de la moartea tatălui său, Ilie Balaci: „E prima oară când...”

Zilele trecute, forțate de pandemie, Lorena și Liana s-au fotografiat împreună în curtea vilei familiei. Zâmbitoare, cele două s-au complimentat reciproc, Liana - soția tenismenului Adrian Ungur - imortalizându-se și cu nepoții ei, cei doi băieți ai Lorenei cu fostul fotbalist Eugen Trică. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate