Stiri

Fetiţa de 7 ani din Petroşani, care dispăruse acum o săptămână, a fost găsită! E incredibil unde era şi cu cine

Fetiţa de 7 ani, din Petroşani, care plecase de acasă cu o persoană fără adăpost în data de 1 noiembrie, a fost găsită, în timpul nopţii de miercuri spre joi, în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu cel cu care a plecat. Se pare că nu a fost victima unei infracţiuni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fetiţa de 7 ani din Petroşani, care dispăruse acum o săptămână, a fost găsită! E incredibil unde era şi cu cine
 

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că fetiţa de 7 ani, care a plecat din faţa blocului împreună cu o persoană fără adăpost, dar apropiată familiei, spre cimitirul din Petroşani a fost găsită de oamenii legii, în cursul nopţii de miercuri sore joi.


„Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului. Din primele verificări se pare ca fetiţa nu a fost victimizată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării se sănătate. Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecţie a copilului, pentru efectuarea unei achete sociale”, arată sursele citate.

A fost deschis un dosar penal în acest caz pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie dispuse măsuri legale.

Cercetările se fac sub coordonarea Parchetului de la lânga Judecătoria Petroşani.

La căutări în localităţile Vaii Jiului au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi şi politişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale.

Fetiţa de 7 ani era dată în urmărire naţională, după ce, la data de 4 noiembrie, tatăl copilei, aflat în Timişoara, a reclamat dispariţia la Poliţia Municipiului Petroşani.

sursa

Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune