Vedete

Fetita vedetei tv Gabriela Cristea va avea 4 nasi la botez! Cine sunt parintii spirituali ai frumoasei Victoria EXCLUSIV

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se pregatesc intens de botezul micutei lor, Victoria, in varsta de 6 luni. Micuta va avea 4 nasi!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Pe 14 aprilie, Gabriela Cristea si Tavi Clonda organizeaza mare petrecere cu sute de invitati pentru micuta lor, Victoria care va fi crestinata in ziua respectiva. Fetita va avea 4 nasi la botez.

Prezentatoarea tv si sotul ei au inceput pregatirile cu mult timp inainte, caci vor ca totul sa iasa ca la carte, fiind vorba despre botezul fetitei lor. Tema a fost aleasa de mamica, listele de invitati s-au facut, intre timp probabil s-au decis si asupra localului, si le mai raman cateva detalii de pus la punct printre care si meniul. Dupa crestinarea fetitei, se anunta o super petrecere cu sute de invitati, multi dintre ei celebri.

Nasii de botez ai fetitei Gabrielei Cristea a lui Tavi Clonda sunt 4 la numar: Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, o prietena de-a cuplului Cristea – Clonda, Andreea, si un copil, Tudor. “Pe Tudor il stiu de cand s-a nascut, cu Tavi a avut de la inceput o relatie deosebita (practic de la el a primit aprobarea cand ne-am casatorit), iar cu Victoria sigur o sa se inteleaga bine. Vrem sa ii fie mai mult decat nas, vrem sa ii fie frate mai mare. Cu Tudor incheiem lista nasilor Victoriei”, si-a anuntat Gabi recent fanii. Acestia au crezut ca Tudor este copilul nasei Andreei, iar unii au spus ca e fiul lui Madalin. Prezentatoarea tv a tinut sa lamureasca acest aspect: “Asa cum am spus, Victoria are 4 nasi care nu formeaza doua perechi de nasi: Cristina si Madalin sunt o pereche, dar Andreea este separat si Tudor separat. Tudor este baiatul unor buni prieteni de familie”, le-a raspuns ea celor care n-au inteles.

Astfel ca, la doar o saptamana dupa Paste, fetita Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda va fi botezata, ea avand 4 nasi. Atunci micuta va avea aproape 7 luni.
 

Galerie foto