Fiica Adelinei Pestriţu, pentru prima oară într-o emisiune TV live! "Sunt şocată de mine, nu credeam niciodată că voi ajunge să am atâta răbdare"

Adelina Pestriţu a adus-o pe fetiţa ei de patru luni şi jumătate în platoul emisiunii Teo Show. Zenaida a apărut pentru prima oară într-o emisiune live, dar a fost cuminte şi nu a plâns deloc.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Are şapte kilograme deja. Mi-a rupt braţul. E foarte sociabilă. În mod normal ţipa de pe scăunelul de pe canapeaua din living. Se uită la desene. Iar noi ne uităm la ea. Aşteptăm să vedem de ce are nevoie. Am impresia că o se se înece cu propriile mâini. Le bagă în gură până la cot", a spus Adelina Pestriţu.

Zenaida Maria a fost ţinută în braţe ba de Teo, ba de Bursucu, iar ea a fost foarte prietenoasă.

"De Crăciun petrecem în familie. La fel şi de Revelion. Facem o masă mare acasă, o să stăm cu minunăţia. E primul ei Crăciun. Copilul perfect. E cuminte şi sănătoasă", a explicat Adelina Pestriţu la Teo Show.

Adelina Pestriţu a mărturisit că iubitul ei este foarte panicos. "De boala asta suferă şi Virgil. Dacă deschid fereastra ca să aerisesc...Virgil o iubeşte de leşină. E mai panicos decât mine, uneori îl mai ponderez eu. Sunt şocată de mine. Nu credeam că pot să am atâta răbdare. Nu am avut momente în care să simt că o să clachez", a mai spus Pestriţa.

Sărbătorile vor fi petrecute în familie, la Bucureşti.

"O să gătim noi în casă.

Sărmăluţe. O să gătesc eu, îmi face plăcere. O să gătească şi bunicile", a declarat Adelina Pestriţu.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura rasturnata cu nuci şi alune

Accident grav! Un autobuz şi un tren s-au ciocnit: 5 persoane au murit, iar alte 26 sunt în spital

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Rusia produce o undă de ȘOC la nivel mondial! Anunțul Moscovei înainte de investirea lui Biden

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies