Fiica Andei Adam, cea mai ”fiţă” puştoaică de 3 ani: ”Ii cumpăr un Lamborghini”

Fosta Faimoasă a primului sexon al Exatlon România, Anda Adam, este, acum, în toiul pregătirilor pentru ziua de naştere a micuţei Evelin, fetiţa artistei urmând să împlinească, peste două săptămâni, 3 anişori.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

”Îi vom face o petrecere la un loc de joacă. Adică vor fi vreo 50 de persoane invitate, sunt vreo 10 copii care vin cu familiile şi ne pregătim”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Faimoasa Anda Adam.

Normal, cum Anda Adam nu face rabat când vine vorba de fetiţa ei la nimic, cadourile pe care I le pregăteşte vor fi pe măsură.

”Evelin e ca şi mine, înnebunită după maşini. I-am luat una în vară, de exterior, dar e prea mare, e urişă şi nu intră în lift, deci bona nu o poate duce la plimbare cu ea. Şi, în casă, Evelin nu are loc să se învârtă după placul ei cu maşina. Aşa că am decis ca, de ziua ei să îi iau o maşină mai mică, bună pentru casă. Îi cumpăr un Lamborghini în miniatură, şi aşa e printre favoritele mele. Am găsit-o într-un mall, am văzut când cineva o cumpărase şi am alergat să aflu detalii. Iar cu Lambo va putea să  se plimbe prin casă cât vrea, va putea să meargă prin toate camere, încape pe uşi, nu ca cealaltă care e de două locuri şi e prea mare”, ne-a spus, râzând, Anda Adam.


Mai mult decât atât, ne-a povestit artista, cadourile micuţei Evelin nu se vor opri aici.

”Normal, mai cumpăr şi altele, nişte păpuşi, nişte hainuţe, chestii din-astea de fetiţe, chiar dacă ei îi plac mai mult maşinuţele”, ne-a mai mărturisit Anda Adam.

Anda Adam, căsătorită de trei ani

Anda Adam a mărturisit că este o familistă convinsă şi că şi-a dorit un soţ şi copii încă de când avea 20 de ani. Acest vis a devenit realitate abia în urmă cu trei ani când l-a cunoscut pe Sorin Nicolescu, iar cei doi sunt fericiţii părinţi ai unei fetiţe minunate, pe care au botezat-o

Evelin, care împlineşte peste două săptămâni trei anişori. Mai mult, recunoştea acum ceva vreme, artista îşi doreşte să mai devină mamă o dată, să aibă şi un băieţel, dar aşteaptă ca Evelin să mai crească.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anda Adam este însărcinată? Detaliul care a dat-o de gol pe artistă!

Anda Adam recunoaşte că a suferit mult: "A fost cea mai grea perioadă pentru mine"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli? Ministerul Sănătății a spus clar

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Istoria secretă a Rusiei. Cel mai grav dezastru naval, provocat de chimie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies