Fiica Andreei Esca a marturisit! Cand se casatoreste si la ce varsta vrea sa ramana gravida

Alexia, fiica Andreei Esca, a vorbit despre maritis si copii!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Alexia, fiica Andreei Esca, a marturisit intr-un videoclip postat pe social media ca si-ar dori sa se casatoreasca in jurul varstei de 26 - 28 de ani. De asemenea, Alexia sustine ca si-ar dori sa aiba copii in jurul varstei de 28 de ani.

"As vrea sa ma casatoresc pe la 26 de ani, ma rog, intre 26-28 de ani. Sa fac copii pe la 28 de ani. As vrea sa am doi copii, o fata si un baiat. Sau patru daca nu ies o fata si un baiat", a marturisit Alexia, fiica Andreei Esca, intr-un videoclip postat pe internet. 

In aceasta perioada, Alexia se afla la Londra, unde isi continua studiile universitare, departe de Mario Fresh, iubitul alaturi de care este de mai bine de doi ani. 

Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Va cheltui aproximativ 125.000 de euro

Potrivit cifrelor publicate, Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Un an de studiu costa aproximativ 15.000 de lire sterline, la care se adauga cazarea, masa si transportul, cheltuielile dublandu-se, ajungandu-se la 30.000 de lire sterline pe an. Cum cursurile sunt de trei ani, inseamna ca studiile Alexiei vor costa 90.000 de lire sterline. Daca va dori sa faca si un master, Alexia va trebui sa mai achite in jur de 20.000 de lire sterline, astfel ca totalul va fi de aproximativ 110.000 de lire sterline, adica 125.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P