Fiica Andreei Marin a început școala. Mesajul emoționant postat de „Zâna surprizelor” în mediul online: „Câte lacrimi se ascund în spatele zâmbetului de mamă”

Andreea Marin este copleșită de emoții ori de câte ori se gândește că fiica ei devine, pe zi ce trece, din ce în ce mai aproape de anii maturității.

Autor: Mihaela Lucia

In articol:

Andreea Marin se gândește cu nostalgie că fiica ei, Violeta, va termina și studiile liceale și va ajunge pe băncile unei facultăți. Ieri, pentru cei mai mulți dintre adolescenți au început studiile, printre aceștia numărându-se și Violeta.

Cu această ocazie, „Zâna surprizelor” a scris un mesaj emoționant în mediul online despre fiica sa, dar și despre ce simte o mamă atunci când vede că fiica ei crește pe zi ce trece și, dintr-o copilă, devine un om matur în toată regula.

Andreea Marin are o relație foarte specială cu fiica sa, Violeta. Pe zi ce trece, tânăra seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei, atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și în ceea ce privește personalitatea sa. Acum este o domnișoară în toată regula, iar mama sa privește cu reticență și mari emoții spre viitor, când fiica va începe să-și croiască drumul în viață de una singură.

Citeste si: Ce spune Andreea Marin despre relația pe care o are cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin, mesaj emoționant despre fiica sa

Ana Violeta a ajuns la vârsta de 15 ani și, peste numai trei ani, va deveni majoră.

Andreea Marin are emoții de fiecare dată când fiica ei trece de fiecare etapă în viața ei, mai cu seamă de acum înainte, când se apropie cu pași repezi de terminarea studiilor liceale. Fosta prezentatoare TV a scris un mesaj emoționant cu ocazia începerii unul nou an școlar, menționând, în același timp, și faptul că numai o mamă poate cunoaște cât de multă suferință și emoții poate ascunde în spatele unui zâmbet afișat într-o fotografie.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc "liceu" acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede... Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă... Și ce nesfârșită dragoste!”, a scris Andreea marin în mediul online.

Fiica Andreei Marin a început școala. Mesajul emoționant postat de „Zâna surprizelor” în mediul online „Câte lacrimi se ascund în spatele zâmbetului de mamă”

Citeste si: Cum arată acum școala unde s-a filmat "Liceenii", producția în care au jucat Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu! Construcția are o vechime de 55 de ani

Andreea Marin, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară

În urmă cu circa 3 săptămâni, Andreea Marin a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 pentru a doua oară. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav, astfel încât s-a putut trata de una singură acasă. A ales să împărtășească această veste cu fanii ei din mediul online abia după ce era pe punctul de scăpa definitiv de acest virus, pentru a-i asigura pe aceștia că se află în afara oricărui pericol și că nu au motive să fie îngrijorați.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase! Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre începuturile carierei în televiziune! Ce a spus despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: "Eu eram cât ele două la un loc!"

Zodia vedetă a zilei! Aceștia sunt nativii care au parte de ajutor divin și li se îndeplinesc cele mai ascunse dorințe

Andreea Marin, vizibil schimbată după ce a anunțat că a avut a doua oară COVID! Fanii au observat imediat detaliul: „Nu v-am spus...”

Cine este Șerban Huidu? Biografie: vârstă, carieră, famile. Cum s-a schimbat viața lui după accidentul rutier din 2011

Anunțul cumplit al dimineții despre Marcel Pavel! Ce s-a întâmplat în familia iubitului artist

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

„TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE” EXISTĂ! Și-a ÎNTINERIT ORGANELE cu 25 de ani

Andreea Marin, vizibil schimbată după ce a anunțat că a avut a doua oară COVID! Fanii au observat imediat detaliul: „Nu v-am spus...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies