WOW

Fiica Biancăi şi a lui Victor Slav, imagini triste: "Mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zâmbet pe faţa ta"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Fiica Biancăi şi a lui Victor Slav, imagini triste: "Mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zâmbet pe faţa ta"icon photo
 
Cea mai recentă imagine publicată de Victor Slav pe contul pe Instagram a stârnit mari controverse în rândul internauţilor. 
 
Fotografia cu fiica lui şi a Biancăi Drăguşanu, Natalia Sofia,  în care nu schiţează niciun zâmbet, i-a făcut pe fanii celor doi să comenteze. Aceştia sunt de părere că micuţa este afectată de separarea celor doi părinţi.
 
"Dulce Sofia Natalia, mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zâmbet pe faţa ta, îţi doresc ca până creşti mare să înveţi să fii fericită şi veselă", "Îţi seamănă! Minunea ta!", "Dar mama?" 
 
 
"O frumuseţe de fetiţă!", "Poza e mai veche, făcută la Călan. Fetiţa este cu Bianca în Bucureşti de o lună", sunt doar câteva dintre comentariile primite de Victor Slav la postare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Slav (@slavvictor) pe

 
 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune