Vedete

Fiica de 14 ani a lautarului care s-a sinucis, mesaj sfasietor: "Tati, ai plecat si ai lasat in sufletele noastre un val de amaraciune"

Nicu Barbu s-a sinucis aruncandu-se intr-un lac.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fiica de 14 ani a lautarului care s-a sinucis, mesaj sfasietor: "Tati, ai plecat si ai lasat in sufletele noastre un val de amaraciune"icon photo

Lautarul apreciat de toata lumea si-a incheiat socotelile cu viata si a lasat in urma lui o familie indurerata si o fiica adolescenta distrusa de durere.

Catalina, fata de 14 ani a lui Nicu Barbu, a scris pe pagina de Facebook un mesaj sfasietor.

"Tati, ai plecat şi ai lăsat în sufletele noastre un văl de amărăciune. Ai luat cu tine tot: iubirea, speranţa, tot. Nu m-am gândit nici măcar o clipă la viaţa fără tine, căci mi se părea absurd, şi mi se rupe inima când mă gândesc că acum viaţa fără tine trebuie să fie viaţa pe care o trăiesc. Vreau să-ţi mai simt încă odată suflarea caldă şi privirea iubitoare. Vreau să vii înapoi tati, să ştiu că mereu am să-ţi am iubirea prin fapte. Tati, nu mai am cuvinte, durerea mea nu se mai exprimă în cuvinte tati! Dumnezeu să-ţi dea linişte acolo în ceruri, şi să te gândeşti mereu la noi să ne veghezi de acolo de sus!", a scris Catalina, fiica lui Nicu Barbu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune