Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete e indragostita de actorul care il interpreteaza pe Kemal: „Uite asa un barbat caut eu! Macar jumatate din rafinamentul si frumusetea lui sa aiba”

Codruta Floricel, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, il admira pe actorul Burak Ozcivit, care joaca in „Dragoste infinita” la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Codruta Floricel a fost numita fiica de suflet a Ilenei Ciuculete chiar de cantareata de muzica populara de la al carei deces s-a comemorat recent un an de zile. Codruta a fost o mare admiratoare a lui Ciuculete si, dupa moartea acesteia, are grija de o pagina de facebook realizata in memoria ei.

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Codruta il admira pe actorul Burak Ozcivit

Codruta nu are inca o relatie stabila, dar stie deja cum trebuie sa arate barbatul perfect. Ea il admira pe actorul Burak Ozcivit, care joaca rolul lui Kemal in serialul „Dragoste infinita” de la Kanal D. (vezi de ce ii cer fiii Ilenei Ciuculete 500.000 de euro lui Cornel Gales)

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Codruta e in cautarea unui barbat care sa semene cu Kemal

Dupa ce a postat o fotografie de-a lui „Kemal”, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete le-a marturisit prietenelor sale apropiate: „Este gagicul meu, Kemal. Uite asa un barbat caut eu! Macar jumatate din rafinamentul si frumusetea lui sa aiba...”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate