Fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei, pentru că vrea să intre în Armată! Adriana a plecat pentru 6 luni într-o tabără militară pentru recruţi din SUA!

Prietenii Adrianei au aflat că fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei. Celebra cântăreaţă este stbilită de mai bine de 10 ani în SUA, unde şi-a întemeiat o familie cu soţul ei, Glenn Muttart, şi cele două fete adoptate în ţară, Merisanda şi Adriana. Mezina Adriana, care va împlini 20 de ani în septembrie, pare să aleagă o carieră militară, fiind deja recrutată. (vezi cum a murit sora Elenei Cârstea)

Citeste si: Elena Cârstea a fost doborâtă de gafele prietenilor, care i-au urat sănătate fiului vitreg decedat acum aproape 3 ani: “Din păcate, Brett nu mai este cu noi!”

Citeste si: Elena Carstea a esuat ca agent imobiliar in SUA! Intr-un an de zile, fosta cantareata nu a reusit sa vanda decat un apartament de 76.500 de dolari! | EXCLUSIV

Citeste si: Fiul vitreg al Elenei Carstea s-a indragostit! Uite cum arata iubita Jenna FOTO

Fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei: "Să ai grijă de tine!” 

Ea a plecat într-o tabără militară, unde nu va avea acces la intrenet. “Ne vom revedea în 6 luni. Urmează antrenamente de bază. Dacă vreţi să-mi scrie-ţi, contactaţi-mă pe adresa surorii mele”, le-a transmis Adriana amicilor săi. „Fetiţa mea tocmai a plecat în Boot camp (tabăra militară). Să ai grijă de tine!”, a postat Elena Cârstea.

fara descriere

Fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei. Adriana va învăţa tehnici de luptă

Pentru o jumătate de an, fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei. Boot Camp este un termen care se referă la antrenamentul militar al recruţilor pentru căpătarea abilităţilor tactice la standarde înalte, într-un timp foarte scurt. Militarii cu experienţă sunt însărcinaţi cu transformarea rapidă a recruţilor în războinici cu experienţă, învăţându-i pe aceştia multiple tehnici de luptă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate