Fiica lui Aurelian Preda se iubește cu Marinică de la Foișor! Anamaria Rosa: ”Locuim împreună de câteva luni”

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, iubește din nou. Tânăra s-a îndrăgostit de un interpret de muzică de petrecere.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Anamaria Rosa Preda a recunoscut relația pe care o are de câteva luni cu interpretul Marinică de la Foișor, despre care WOWbiz.ro

a scris încă din luna februarie. Fiica lui Aurelian Preda face cuplu atât pe scenă cât și în viața reală cu Marian Lupu (pe numele lui real) iar cei doi locuiesc deja împreună.  

”Suntem îndrăgostiți și fericiți. De câteva luni locuim împreună.(...)

Noi ne cunoaștem de aproximativ 3 ani. Ne-am cunoscut printr-un grup comun de prieteni, ulterior ne-am întâlnit prin diverse emisiuni, pe la diverse evenimente. El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduti ca eu să rămân în țară”, a declarat fiica lui Aurelian Preda la Teo Show.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda se iubește cu un cântăreț! ”E singurul care e lângă mine”

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

”Mi-a fost foarte greu să mă regăsesc pentru că am trecut prin clipe foarte grele dar eu sunt un om credincios, acest lucru l-am ănvățat de la tatăl meu. Dumnezeu le-a rânduit frumos, astfel încât să pot să mă liniștesc sufletește, să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea. El este singurul om care este alături de mine în acets moment”, a mai spus Anamaria Rosa, făcând referire la scandalul dintre ea și Nicușor Iordan de anul trecut, ca urmare a acuzațiilor de abuz sexual din partea celui mai bun prieten al tatălui ei.

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda e panicată: ”Cineva încearcă să spargă contul tatălui meu!” FOTO

Citeste si: Gest uimitor al surorilor Monica și Ramona Gabor, după moartea tatălui lor. Ce au hotârăt să facă cu apartamentul în care a decedat părintele lor

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda a împlinit 20 de ani! De ziua ei, Anamaria Rosa a fost la mânăstire! FOTO

Marinică de la Foișor a povestit că relația dintre ei a început după ce Anamaria s-a întors din Italia, de la mama ei și a debutat cu o ișeire la un local.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda se iubește cu un cântăreț! Marinică de la Foișor: ”Prima dată am ieșit de la restaurant”

”Când a venit (din Italia, n.r.) am ieșit la restuarant cu grupul nostru de prieteni. După aceea, la un interval de câteva ore, vorbind cu ea, i-a propus să ne mai întâlnim. Am pus la cale un plan de colaborare și apoi am discutat și despre viață. De acolo, lucrurile au venit de la sine”, a povestit Marinică de la Foișor la Teo Show.

Marinică de la Foișor este un interpret de muzică populară, lăutărească și manele. El s-a născut în București, într-o familie de muzicanți care au locuit în zona Foișorul de Foc. Și fratele lui Marian cântă sub numele de Doru de la Foișor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Aurelian Preda s-a hotărât să se facă profesoară! Vezi în ce domeniu se specializează Anamaria Rosa!

Nicușor Iordan a învins carantina și s-a dus la mormântul lui Aurelian Preda: ”Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” FOTO

Duhovnicul lui Aurelian Preda este în doliu: „A încetat din viaţă. Avea 98 ani”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Bilanţ COVID-19, 20 aprilie! Record de decese într-o singură zi din cauza noului coronavirus

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies