Fiica lui Aurelian Preda, show total, de Centenar, la Jilava! Fotografii EXCLUSIVE

Fiica regretatului Aurelian Preda şi-ar fi făcut tatăl mândru dacă ar fi văzut-o pe scenă, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, tânăra artistă reuşind să impresioneze pe toată lumea cu prestaţia ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Anamaria Rosa (18 ani), fiica lui Aurelian Preda, artistul care a încetat din viaţă în urmă cu doi ani, a fost unul dintre capetele de afiş ale sărbătoririi Centenarului, în Jilava, tânăra artistă dovedid că este, cu adevărat, talentată.

Spectacolul oferit cu ocazia Centenarului, în Jilava, de către autorităţile de acolo, a avut-o cap de afiş pe Anamaria Rosa, alături de cel care a luat-o în grijă, la nivel artistic, Nicuşor Iordan.

Iar felul în care a cântat pe scenă a fost unul cu totul şi cu totul deosebit, ea dovedind că are talent artistic din plin, reuşind să îi facă pe jilăveni să se prindă în hore şi să uite de gerul năprasnic de afară. Mai mult decât atât, Anamaria Rosa Preda a dovedit că poate cânta chiar orice, ea reuşind să facă un duet inedit şi cu Simona Dinescu, spre încântarea celor din jur.


”Mulţumesc pentru primirea pe care mi-aţi făcut-o”, a spus fiica lui Aurelian Preda, după recitalul oferit şi, plină de modestie, a stat, răbdatoare, în ciuda frigului pătrunzătpor de afară, să facă fotografii alături de cei care i-au devenit, după ce a cântat pe scenă, fani.

Vedeţi ce s-a întâmplat, de Centenar, la Jilava şi cum s-a chefuit de 1 Decembrie pe lângă Bucureşti, doar pe stirilekanald.ro
 

Fiica înfiată a lui Aurelian Preda, studentă
la două facultăţi

Anamaria Rosa vrea să-i calce pe urme tatălui său, astfel că a dat la Conservator, dar vrea să-şi încerce norocul şi în alt domeniu. Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a intrat şi la Facultatea de Business şi Turism, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.
Moartea marelui artist, petrecută acum doi ani, a afectat-o enorm pe Anamaria, alături de care Aurelian Preda cânta în spectacole de ani buni.

Recunoscut de toată lumea drept o fire generoasă, care ajută pe oricine, Aurelian a făcut un gest incredibil pentru Anamaria, care de fapt nu este fiica lui naturală, conform apropiaţilor. O verişoară a solistului a povestit pentru WOWbiz.ro cum a ajuns Aurelian Preda tată pentru Anamaria. "Fata a ţinut la el ca la ochii din cap, era viaţă ei, căci şi el o iubea enorm. Dar Anamaria nu e fata lui naturală, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a înfiat-o imediat după naştere! Aşa a crezut el de cuviinţă, pentru că ştia
că el putea să-i ofere o viaţă liniştită şi multă iubire oricărui copil",
  a povestit Rodica Şerban, care locuieşte într-o casă vecină cu casă natală a lui Aurelian Preda.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fata lui Aurelian Preda, sedinta foto inedita! Anamaria Rosa s-a fotografiat intr-o rochie sexy, rosie FOTO

Fiica lui Aurelian Preda, din nou in lacrimi. “Nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva!”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies