Fiica lui Gheorghe Dincă, despre ce s-a întâmplat în casa groazei: „Am văzut două persoane ieșind...”

Ce le-a spus fiica lui Gheorghe Dincă reporterilor despre casa groazei din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declaraţii, sâmbătă seară, la România Tv. Femeia a spus că este confuză legat de vinovăția tatălui său.


In articol:

Sincer vă spun, eu nu ştiu ce să mai cred. Nu numai eu, ci şi restul familiei. Nici nouă autorităţile nu ne spun ceva cu exactitate. (…) Se spune că tata l-a contactat pe Ionuţ, nu este adevărat. Pe timpul anchetei, niciun membru al familiei nu are voie să ia legătura cu el”, a spus Daniela Dincă la România Tv. De asemenea, ea a dezminţit faptul că fratele ei ar fi fost acuzat de viol.

Citeste si: Doliu în lumea teatrului românesc: A murit actrița Dorina (Doti) Stanca

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi și fetița ei, distracție nebună la mare

Citeste si: Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu cu femeia care i-a devenit secretară! Simona a fost consiliera a trei premieri!

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat la sfârșitul lunii iulie că în ziua în care a dispărut Alexandra Măceșanu (24 iulie 2019) a trecut prin fața casei din Caracal. Fiica criminalului a declarat în fața procurorilor că a văzut ieșind din curtea tatălui său doi bărbați, iar unul dintre aceștia avea o pungă de mărime medie de culoare închisă.

Cine a ieșit din curtea lui Dincă pe 24 iulie

Menționez că în data de 24.07.2019, miercurea când eu am trecut pe la poarta tatălui meu și am văzut cele două persoane care ieșeau din curtea imobilului, persoana mai scundă avea în mână o pungă sau plasă de mărime medie, de culoare închisă, nefiind voluminoasă”, a spus Daniela Dincă, potrivit Antena 3.

„Declar că în data de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineața, eu, împreună cu fratele meu, Dincă Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflam în autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe strada unde tatăl meu are domiciliul, respectiv strada Craiovei, moment în care am văzut că de la imobilul tatălui meu au ieșit două persoane de sex bărbătesc. Declar că nu am oprit să-l vizităm pe tatăl nostru și nu cunosc pe acele persoane care au ieșit din curtea tatălui meu.”, a completat fiica lui Gheorghe Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate