Fiica lui Serghei Mizil, hărţuită şi ameninţată cu moartea. A primit sute de mesaje înfricoşătoare

Smaranda, fiica cea mare a lui Serghei Mizil, a fost amenințată cu moartea. Serghei a povestit la TV cum a reacționat când a aflat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

"Am apelat la limbajul meu, nu la Poliţie. Ea îşi vede de familie, se duce la serviciu. Pe mine mă deranjează pentru că ea a trecut printr-un divorţ urât", a spus la TV Serghei Mizil.

"La începuturi m-a afectat, dar acum nu mai bag în seamă. Ar trebui să stau numai la Poliţie la câte ameninţări am primit până acum. M-a sunat la două noaptea să-i dau parola de la Facebook", a spus Smaranda Mizil.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Serghei Mizil e în scandal cu Mădălin Voicu și Jean Maurer

Serghei Mizil nu are o relație mai bună nici cu foștii lui prieteni, Mădălin Voicu și Jean Maurer, cu care s-a certat în urmă cu mai mulți ani.

"N-am înţeles de ce acest bătrân expirat mă face în toate felurile ştiind că eu cu asta mă hrănesc şi că îl desfiinţez din trei cuvinte. Zice că îmi plăceau curvele şi interlopii...Da, ba, pentru că eu niciodată nu m-am dat savant, doctor docent sau eminenţă cenuşie, cum ai făcut tu...Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pârţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, râdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. Şi încă ceva, vreau să-l întreb dacă tot îi e ruşine că am fost prieteni şi sunt ultimul analfabet şi cocalar, de ce lua bani de la mine când nu avea ce să mănânce şi mai stătea cu cinci persoane în casă, el, fizicianul de renume internaţional?", declara, recent, Serghei Mizil pentru WOWbiz.ro despre Jean Maurer.

"Ce face, măi, "Paganini" acum? El, politician şi violonist celebru care s-a certat cu mine şi cu alţii din cauza unei femei...Şi ce-a făcut aia, marea pictoriţă? L-a dat afară din casă şi a schimbat yalele. L-a părăsit şi maestrul doarme acum pe canapea, acasă la mama lui, în bibliotecă. Vai de el. Uite pentru ce le-a dat ăsta cu şutul prietenilor lui de-o viaţă...", spunea Serghei despre Mădălin Voicu.

Urmatorul articol
Citește și:

Veste șoc în fotbalul românesc! Gică Popescu și-a dat demisia! Motivul ar fi "un rahat de poză" în care apare alături de Burleanu

Ce legătură era între Emma Neagu, gimnasta -minune, și Nadia Comăneci

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Povestea tristă a unei femei care doarme în gara din Constanța! Are o fiică adoptivă, dar a rămas pe drumuri și a nimănui. Cutremurător

Scandal între Alexandru și Adrian la Puterea Dragostei! "A sărit la el / I-ai dat somn"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies