Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La începutul acestei luni, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces. “Ioana Băsescu a reuşit să câştige, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un proces intentat în urmă cu trei ani Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. În data de 2 noiembrie, judecătorii Secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal de la instanţa supremă au decis să respingă apelurile declarate de pârâta Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în calitate de intervenient, împotriva unei sentinţe civile pronunţate în data de 16 februarie 2016 de către Secţia a VIII-a de Contencios Administrativ şi Fiscal a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia Înaltei Curţi este definitivă”, a dezvăluit Jurnalul naţional.

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces. Parchetul pusese sechestru pe terenuri

Este vorba despre un proces intentat de Ioana Băsescu prin care cerea în instanţă anularea Ordinului nr. 700/2014 al preşedintelui ANCPI, care prevedea că sechestrele penale instituite de Parchet asupra terenurilor pe care aceasta le-a cumpărat în localitatea Nana să fie înscrise la Cartea Funciară. În fapt, Ordinul atacat fusese deja modificat prin acte administrative similare emise de ANCPI în anii următori. (vezi cum a umilit-o Traian Băsescu pe Carmen Iohannis)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate