Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel! Alexandra stie cat este de sexy: „Frumusetea nu e totul, dar...”

Prietenii stiu ca fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel, dupa ce Alexandra a imbracat mai multe tinute provocatoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se pare ca fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. In ultimul timp, Alexandra a pozat in mai multe tinute sexy, fiind complimentata pentru felul in care arata. „Farmecul este o stare de spirit”, a postat Alexandra, care este constienta de calitatile sale.

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. A pozat pe tocuri, in fusta scurta

Recent, Alexandra a pozat pe tocuri, imbracata intr-o fusta scurta, primind laude de la rude si de la prietenii apropiati. „Stiu ca frumusetea nu e totul, dar, ca sa fiu sigura, eu am parte de ea”, a scris, cu umor, Alexandra. (vezi cat de bine arata mama Alexandrei, Ioana)

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. Alexandra mai are o sora si un frate

Nu mai e un secret ca fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. Alexandra s-a maturizat rapid dupa decesul tatalui ei, care a fost spulberat de tren in 2013, in timp ce isi conducea masina. Ea mai are doi frati, pe Andreea si Serghei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate