Vedete

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel! Alexandra stie cat este de sexy: „Frumusetea nu e totul, dar...”

Prietenii stiu ca fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel, dupa ce Alexandra a imbracat mai multe tinute provocatoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel! Alexandra stie cat este de sexy: „Frumusetea nu e totul, dar...”
icon photo

Se pare ca fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. In ultimul timp, Alexandra a pozat in mai multe tinute sexy, fiind complimentata pentru felul in care arata. „Farmecul este o stare de spirit”, a postat Alexandra, care este constienta de calitatile sale.

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. A pozat pe tocuri, in fusta scurta

Recent, Alexandra a pozat pe tocuri, imbracata intr-o fusta scurta, primind laude de la rude si de la prietenii apropiati. „Stiu ca frumusetea nu e totul, dar, ca sa fiu sigura, eu am parte de ea”, a scris, cu umor, Alexandra. (vezi cat de bine arata mama Alexandrei, Ioana)

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. Alexandra mai are o sora si un frate

Nu mai e un secret ca fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel. Alexandra s-a maturizat rapid dupa decesul tatalui ei, care a fost spulberat de tren in 2013, in timp ce isi conducea masina. Ea mai are doi frati, pe Andreea si Serghei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune