Filmare virală cu o femeie care încerca să își sufoce mama pe patul de spital. Motivul este halucinant: „A obosit să mai aibă grijă de ea”

O fiică a fost filmată în timp ce încerca să o sufoce pe mama ei care era bolnavă, pe patul de spital.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Imagini șocante cu o fiică care îi acoperea gura și nasul mamei sale, bolnavă pe patul de spital, pentru a o sufoca.

Citeste si: Diana Sar se dezbracă pentru Adina Buzatu. Imagini de senzație cu actrița îmbrăcată sumar

Citeste si: Prima reacție a lui Nelson Mondialu după ce Bianca și Livian s-au despărțit: „Eu nu mi-am trimis fiul acolo să se însoare”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, predicție înfiorătoare:„Vor fi consecințe grave”

Luciana Paula Figueiredo, de 32 de ani, a fost filmată în timp ce îi acoperă gura și nasul mamei sale, Ana Benedita Figueiredo, într-o încercare de a o sufoca. Incidentul a avut loc la Spitalul Dr. Carlos Macieira din Sao Luis, Brazilia, acolo unde femeia de 68 de ani era internată, potrivit Daily Mail.

Imaginile au fost surprinse de un pacient care se afla în salon în momentul respectiv și a văzut întreaga scenă încă de la început și și-a dat seama care sunt intențiile femeii. Filmarea a fpst publicată pe rețelele de socilizare, s-a viralizat, iar poliția s-a autosesizat. Tânăra a fost arestată și cercetată sub acuzația de tentativă de omor. 

Femeia a încercat să își sufoce mama bolnavă pentru că nu mai voia să aibă grijă de ea

fara descriere

Pe filmare, se poate observa cum tânăra își întinde mâna către mama ei, pe care apoi încearcă să o sufoce prin acoperirea gurii și nasului. După acest moment, femeia a fost dusă la terapia intensivă pentru a i se acorda îngrijiri. 

Ana Benedita, mama Lucianei este internată în spital încă de pe 19 ianuarie, din cauza unui imbolism pulmonar.

fara descriere

În urma cercetărilor efectuate de Poliția Civilă din Brazilia au ajuns la concluzia că fiica a încercat să-și omoare mama bolnavă, pentru că nu mai voia să aibă grijă de ea.

„Deținem informații legate de motivul acestui gest criminal, care susțin că fiica obosise să mai aibă grijă de mama ei în vârstă, care are numeroase probleme de sănătate”a declarat polițistul Carlos Alessandro.

Acum, oamenii legii încearcă să afle dacă nu cumva fiica a făcut schimbări la nivelul medicației mamei sale, după ce o seringă a fost găsită în una dintre gențile sale.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate