Filmul complet al accidentului care l-a ucis pe Razvan Ciobanu! Ce s-a intamplat, de fapt, cu creatorul de moda

Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata intr-un accident de masina produs la intrarea in comuna Sacele, Constanta. Creatorul de moda a fost descoperit pe sol, langa masina grav avariata.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Politia Constanta a oferit un comunicat de presa in care se explica ce s-a intamplat, de fapt, cu masina condusa de Razvan Ciobanu. Oamenii legii au refacut traseul parcurs de automobilul la volanul caruia se afla Razvan Ciobanu. Politistii au exclus varianta unei sinucideri.

fara descriere

Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul in urma caruia a murit Razvan Ciobanu

Iata comunicatul integral al Politiei Constanta:

"În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la accidentul rutier din data de 29 aprilie, ora 7.15, facem următoarele precizări:

 

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.

Citeste si: Poliția exclude varianta sinuciderii în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Citeste si: Sfâșietor! Cine îl așteaptă pe Răzvan Ciobanu acasă: „Au rămas singuri”

Citeste si: Incredibil! Cine e blonda celebra care ar fi trebuit sa fie in masina cu Razvan Ciobanu

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

 

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

 

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate