Filmul complet al ultimelor minute din viața ei! Ce a făcut Alexandra Măceșanu înainte să fie ucisă de Gheorghe Dincă

Alexsandru Cumpănașu a vorbit despre Alexandra Măceșanu și ce a făcut copila în ultimele clipe din viața ei. A sperat până în ultima clipă că avea să fie salvată.

Autor: M.B.

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu și, în același timp, purtătorul de cuvânt al familiei. S-a implicat mult în ancheta privind cazul dispariției copilei de 15 ani și apare deseori la televizor vorbind despre tragedia din Caracal.

Într-un live pe pagina lui de socializare, Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre clipele de groază prin care a trecut nepoata lui atunci când a sunat la 112, sperând că avea să fie salvată de autoritățile române.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Larisa, mesaj șocant după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei! Îi face varză pe concurenți ”Frustrare, răutate, falsitate”

Citeste si: Povestea inelului primit de Simina de la Alex Zănoagă! ”Mi l-a dat în mașină și mi-a spus să scot tinicheaua veche de pe deget! M-am supărat”

„Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat să se dezlege. La telefon cu polițistul Pistol, a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. Alexandra a reușit să fie singură în casa aia şi să încerce să iasă.

Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas. Este greu de imaginat pentru orice ființă umană prin ce a trecut copilul acesta. Este greu de imaginat acest lucru pentru orice ființă umană, dar pentru mine, acest episod pe care l-am aflat, că a reușit să se elibereze şi sa încerce să-şi salveze viața cu calmul unui copil de 15 ani pe care, probabil, nicio persoană de 70 de ani nu îl are, a fost lucrul care m-a impresionat cel
mai mult. Și pentru că a avut acest curaj și această rezistență, vă spun că voi lupta până în ultima clipă, dincolo de orice clanuri și de orice altceva, să o găsesc vie”,
a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies