Filmul crimei de la metrou. Oamenii legii au prins-o pe femeia suspecta in fata unui magazin din Piata Unirii

Femeia care a impins-o pe o tanara de 25 de ani in fata metroului este banuita si de tentativa de omor de la staţia Costin Georgian. Femeia are 36 de ani şi a fost găsită în jurul orei 1.00 în faţa unui magazin din Piaţa Unirii din Bucureşti. Conform unor surse judiciare, suspecta nu a opus rezistenţă când a fost reţinută pentru audieri.

Autor: A. B.
În jurul orei 21.00, o tânără de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în faţa metroului plin cu călători. Şocant este că aceeaşi individă, cu câteva ore înainte, a încercat să ucidă în acelaşi fel o altă tânără, într-o altă staţie de metrou.

 

Era cu puţin înainte de ora 21.00 când, la staţia de metrou Dristor 1 s-a dat alarma. O tânără a murit după ce a căzut pe şine. Iniţial, toată lumea a crezut că este vorba despre o sinucidere.
 
Ajunşi de urgenţă la faţa locului, medicii de la SMURD au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator. Au resuscitat-o zeci de minute, dar, din păcate, fără succes.
 
La metrou au ajuns şi criminaliştii care, pentru a se lămuri dacă a fost sinucidere sau accident, au cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţie. După ce au vizionat filmările, oamenii legi au înlemnit. Tânăra de 25 de ani nici nu s-a sinucis, nici n-a avut vreun accident, ci a fost împinsă de o femeie necunoscută.
 
Din datele existente persoana cautata ar fi impins pur si simplu victima spre garnitura de metroul care se apropia.
Nu reiese ca ar fi avut vreun conflict, a parasit statia de metrou a iesit la suprafata.
 
Citeste continuarea AICI. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies