Filmul groazei! Confundat de politisti, Bogdan, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, a fost batut crunt 12 minute, iar acum sufera de trei afectiuni grave

Bogdan, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, si-a revenit cu greu dintr-o bataie crunta, primita de la un echipaj de politie. Bogdan Dragos se afla intr-o localitate de langa Timisoara, impreuna cu un partener de afaceri, atunci cand o masina de politie le-a blocat drumul.

Autor: A. B.
 
Cei doi au fost batuti crunt de politisti, iar apoi au fost incatusati si dusi la sectia de politie. Bogdan, fratele Biancai, are trei afectiuni grave, iar daca nu le tine sub control, lucrurile pot degenera. 

 

 
"In zona respectiva era un urmarit general. Politistii se mobilizeaza asa cand e vorba de infractiuni care privesc viata, hoti, etc. Noi avem voie sa folosim forta daca riposteaza. Aici vorbim de lipsire de libertate, de vatamare corporala. Slava Domnului ca nu a decedat nimeni. I s-a pus in primejdie viata. Daca macar unul sarea in apararea lor, erau salvati. Este in fisa postului. A fost confundat. Se poate ajunge la 20-25 pana la 30 de ani de arest", a declarat Dumitru Coarna, liderul sindicatului politistilor.
"Sunt convins ca am fost confundati, dar de ce m-au pus jos, nu opuneam rezistenta, m-au identificat si trebuiau sa-si dea seama", a spus Bogdan. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies