Finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”, 19 decembrie. Deea Codrea face un apel fanilor: „Nu este despre voturi”

Deea Codrea, una dintre finalistele „Bravo, ai Stil! Celebrities” a ținut să le scrie un mesaj de mulțumire fanilor din mediul online.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Marea Finală a competiției „Bravo, ai Stil! Celebrities” este aproape de final! Mai sunt doar câteva ore până la Marea Finală, ultima ediție a acestui concept, cea în care se va alege cea mai stilată femeie din România. 

Timp de câteva luni bune, rând pe rând, concurentele au demonstrat cum au putut ele mai bine că sunt demne de marele trofeu.

Lupta pentru marele trofeu se dă între Deea Codrea, Oana Radu, Cristina Șișcanu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu. Fiecare dintre cele șase concurente râvnesc la marele trofeu, însă doar una singură va fi câștigătoare. 

Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities
Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities[Sursa foto: Facebook]

Astăzi este și ziua în care concurentele, mai mult ca niciodată, stau de vorbă cu publicul de acasă. Rând pe rând, concurentele au simțit nevoia să-și exprime recunoștința față de publicul de acasă. 

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: "Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima- stirileprotv.ro

Deea Codrea, mesaj de recunoștință pentru fanii „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Deea Codrea a fost una dintre concurentele care a evoluat cel mai mult pe parcursul competiției. Ajunsă la final, a simițit nevoia să le mulțumească fanilor pentru toată recunoștința de care a avut parte pe parcusul concursului. 

Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities
Deea Codrea - Bravo, ai Stil! Celebrities[Sursa foto: Facebook]

Concurenta a simțit nevoia să puncteze că nu voturile sunt cele mai importante acum. 

Liniile de votare sunt în continuare deschise, până în momentul în care Ilinca Vandici va spune, în direct, stop vot.

„Mă încearcă multe emoții&hellip;. A fost unul dintre cele mai intense și fabuloase sezoane <Bravo, ai stil!>. Orgoliile sunt enorme în Marea Finală, bătălia între cele șase finaliste este acerbă, tensiunea este la cota maximă. Fiecare își dorește titlul și premiul pentru care au muncit un an de zile.

Sunt mândră de ele, de ceea ce au reușit să realizeze. Această ultima săptămâna a fost plină de emoții, de recunoștință, de mulțumire pentru tot ceea ce a însemnat <Bravo, ai stil!Celebrities>”,  a spus Ilinca Vandici. 

Citește continuarea pe Radio Impuls 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Finala „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020, 19 decembrie. Toate secretele despre viața lui Theo Rose au ieșit la iveală! „Am regretat doar faptul că...”

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities 2020”? Ce a dat-o de gol: „Mă consider deja  super câștigată”

Sâmbătă seară va fi desemnată, în direct, câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

Andreea Marin, la un pas de a-și pierde viața din cauza depresiei! Vedeta a tras un semnal de alarmă, după ce și-a dat seama prin ce a trecut

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies