Vedete

FINALA EXATLON. Ion Oncescu, gest controversat in Marea Finala Exatlon Romania! Faimosii au ramas masca! "Intr-o noapte, atunci cand ma plimbam pe plaja, m-am intalnit cu Ionut..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


FINALA EXATLON. Ion Oncescu, gest controversat in Marea Finala Exatlon Romania! Faimosii au ramas masca! "Intr-o noapte, atunci cand ma plimbam pe plaja, m-am intalnit cu Ionut..."icon photo
 
Ion Oncescu a reusit sa uimeasca in Marea Finala Exatlon. Sportivul a renuntat sa mai poarte tricoul cu Faimosii si s-a declarat de acum incolo un Razboinic.
 
 
"Ce ma bucur ca te vad viu. Ce ma bucur sa te vad, Cosmin. Ce pot sa spun. Intr-o noapte, atunci cand ma plimbam pe plaja, m-am intalnit cu Ionut. Se uita spre orizontul pe care nu il avea, plin de speranta. Mi s-a parut sincer. Cosmin, abia astept sa te imbratisez. Exatlon a fost o experienta", a spus Ion Oncescu. 
 
 
Cosmin Cernat a ramas fara replica in momentul in care a vazut gestul facut de Ion Oncescu.
 
"Vorbeste tu, pe mine m-ai lasat fara cuvinte", a spus Cosmin Cernat.
 
 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune