Vedete

FINALA EXATLON. Vladimir Draghia a vorbit despre cel mai greu moment de la Exatlon! "A fost atunci cand mi-am lasat copilul si iubita"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


FINALA EXATLON. Vladimir Draghia a vorbit despre cel mai greu moment de la Exatlon! "A fost atunci cand mi-am lasat copilul si iubita"icon photo
 
Vladimir Draghia a vorbit in Marea Finala Exatlon despre cel mai greu moment din emisiune. Faimosul sustine ca despartirea de iubita si fetita lui a fost cel mai greu lucru facut pentru Exatlon.
 
"Cel mai greu moment a fost cand am luat decizia de a participa la Exatlon. Decizia sa-mi las copilul de doar cateva luni si iubita. De atunci a trebuit sa fiu tare si sa demonstrez ce pot", a spus Vladimir Draghia in Marea Finala Exatlon Romania. 
 
 
Intrebat care a fost cea mai frumoasa imagine a vorbit "O sa pastrez cea mai urata imagine din concurs. Aceea in care am pierdut cu 10-1. Atunci am simtit ca sunt mic, ca nu sunt invincibil si ca am un drum foarte lung de parcurs pentru a fi mai bun", a spus Vladimir Draghia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune