Finaliști Asia Express 2021. Vezi cine are o șansă la marele premiu

Finaliști Asia Express 2021. Vezi care sunt echipele care au o șansă la marele premiu.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Finaliști Asia Express 2021. În competiție au mai rămas doar două echipe, însă doar una dintre ele va câștiga marele premiu. 

Finaliști Asia Express 2021

În finala reality show-ului Asia Express 2021 au mai rămas doar două echipe, iar acestea sunt formate din: Mihai și Elwira Petre și Emi și Cuza.

Echipa care a părăsit competiția Asia Express 2021, chiar înainte de marea finală, a fost echipa formată din Lidia și Estera Buble, care a primit un cufăr cu o piatră roșie.

La Asia Express 2021 s-au înscris nouă echpe, care au străbătut trasee dificile din Turcia, Georgia, Iordania și Israel, însă doar o echipă va ieși învingătoare din această competiție.

Citeste si: Emi și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod cu totul unic! A pus întrebarea pe micul ecran, iar inelul i l-a dat câteva luni mai târziu

Finaliști Asia Express 2021

Finaliști Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Când va avea loc finala Asia Express 2021

Echipa câștigătoare de la Asia Express, sezonul 4, se va afla în finala emisiunii Asia Express 2021, care va avea loc duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În ultima etapă de la Asia Express 2021  și cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt următoarele echipe: Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre.

Citeste si: Finala Asia Express 2021. Pe ce dată se termină Asia Express, sezonul 4

Finaliști Asia Express 2021

Finaliști Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Ce au declarat vedetele rămase în competiție

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au fost prima echipă calificată în finala Asia Express 2021, iar această veste i-a copleșit:  ”Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici.

Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală, hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe care efectiv s-au diferențiat la virgulă și fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, a declarat Cuza, în timp ce Emi a completat:  ”Cred că meritam toți să jucam finala”.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii Asia Express 2021, a declarat că a trăit cea mai frumoasă experiență din viața sa:  ”Și pentru mine au fost cele mai frumoase experiențe din viață. Asta nu vă poate lua nimeni, niciunuia din voi, experiența asta și relațiile care s-au consolidat aici”, a spus Irina Fodor.

Citeste si: Asia Express 2021 Program TV. Vezi când va avea loc finala Asia Express, sezonul 4

Finaliști Asia Express 2021

Finaliști Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Elwira Petre, declarație de dragoste pentru Mihai Petre, la Asia Express! Irina Fodor a izbucnit în lacrimi: „Fără tine nu aș rezista”

Mihai Petre a crezut că doar o minune l-a adus în finala competiției:  ”Am spera să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment.. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a spus Mihai Petre.

Soția lui Mihai Petre s-a emoționat extrem de mult, după ce a aflat că va participa în finala emisiunii:  ”Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a spus Elwira Petre.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies