Finaliștii „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8. Sorin Bontea are doi concurenți în Marea Finală FOTO

Cine sunt cei trei concurenți care se vor confrunta în marea finală „Chefi la cuțite” 2020?

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Semifinala „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8 s-a încheiat. Trei concurenți au reușit să se califice în marea finală a competiției și se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România. 

Finaliștii „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8

9 semifinaliști s-au luptat pentru un loc în marea finală „Chefi la cuțite” 2020. Doar trei dintre ei au reușit să obțină cele mai mari punctaje în semifinală, unde au avut de trecut prin trei probe foarte grele.

Citeste si: Cum arată iubita lui Ionuț Belei, principalul favorit la câștigarea sezonului 8 „Chefi la Cuțite”. Șatena are planuri mari pentru concurent VIDEO

Finaliștii sezonului 8 „Chefi la cuțite” 2020 sunt Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu, Ionuț Belei și Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea.

Concurenții care s-au luptat pentru calificarea în marea finală

S-au dat lupte aprige în platoul celei mai iubite emisiuni culinare din România. 9 concurenți s-au confruntat în semifinala „Chefi la cuțite” 2020.

Semifinaliștii din echipa lui Sorin Bontea

Adrian Luca
Maria Șandru
Ionuț Belei (cuțitul de aur)

Semifinaliștii din echipa lui Florin Dumitrescu

Andrei Hîncu (Kani)
Claudia Radu
Roxana Blenche

Semifinaliștii din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Rizea
Paul Maxim
Cristian Boca (cuțitul de aur)

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Probele din semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Concurenții au trecut prin trei probe de foc și au avut de pregătit cele mai reușite preparate.

Farfuriile au fost jurizate de actori la prima probă, de concurenții „Chefi la cuțite” sezonul 7 în cea de-a doua probă din semifinală, iar chefii au avut de jurizat farfuriile din ultima probă. 

Prima probă

În prima etapă, concurenții au avut de copiat un preparat pregătit de unul dintre cei trei juraț i. Astfel că, cei 9 semifinaliști au tras la sorți pentru a vedea ce fel de mâncare trebuie să copieze. Claudia Radu, Maria Șandru și Adrian Luca au pregătit farfuria lui Cătălin Scărlătescu, Roxana Blenche, Kani și Paul Maxim au tras la sorți preparatul lui Florin Dumitrescu, iar Ionuț Belei, Cătălin Rizea și Cristian Boca au gătit preparatul lui Sorin Bontea.

A doua probă

Concurenții au avut parte de o surpriză emoționantă în semifinala „ Chefi la cuțite ”. Fiecare dintre ei a primit mesaje de încurajare din partea apropiaților, iar mai apoi un membru al familiei a venit în platoul emisiunii pentru cea de-a doua probă.

Citeste si: Cea mai iubită concurentă de la „Chefi la cuțite” este însărcinată. Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă FOTO

„Gustul de acasă” este intitulată a doua etapă, iar semifinaliștii au avut de gătit un preparat care să le amintească de copilărie.

A treia probă

În cea de-a treia probă, concurenții au avut de gătit preparate alese de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Jurații doresc ca semifinaliștii să demonstreze că își merită locul în marea finală „Chefi la cuțite” 2020. 

Mesaje emoționate pentru concurenți venite din partea celor dragi

Adrian Luca, Maria Șandru, Ionuț Belei, Andrei Hîncu, Claudia Radu, Roxana Blenche, dar și Cristian Boca, Cătălin Rizea și Paul Maxim, au primit cele mai frumoase mesaje de susținere din partea familie i, dar și a apropiaților. În platoul emisiunii s-a lăsat cu multe lacrimi și emoție. 

Până acum au fost difuzate 7 sezoane, iar titlurile au fost împărțite astfel: 3 concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi din echipa lui chef Florin Dumitrescu și doi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la Cuțite 2020

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul! După un sezon plin de emoție și farfurii mai bune sau mai puțin bune, cel care a reușit să impresioneze până la final a fost nimeni altul decât Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, dar și unul dintre cei mai buni bucătari pe care i-a avut această emisiune vreodată.

Ionuț i-a impresionat de la bun început pe jurați, iar Sorin Bontea a reușit să câștige acest sezon cu concurentul în care a crezut de la început și căruia i-a oferit cuțitul de aur. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii în cazul unei românce torturate și incendiate în Italia! Margareta, principala suspectă, face primele declarații despre crimă

Gest impresionant al unui preot. A adoptat un bebeluș cu sindromul Down, părăsit de mama lui

Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de noul coronavirus! "De azi sunt acasă..."

Horoscop saptamanal 18-24 Octombrie 2021: Berbecii sunt plini de energie și reușesc să-i surprindă pe cei din jur, Balanțele se apropie cu pași repezi de atingerea obiectivelor...

Bombă despre vaccinul Pfizer! S-a aflat adevărul. E vorba de cel mai periculos efect

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Blestem greu pentru Anamaria Prodan! Fix după 13 ani, plătește scump. Vrăjitoare sau Karma?

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies