Firicel din Las Fierbinți a dat lovitura. WOWbiz a dezvăluit secretul de milioane al lui Cuzin Toma

Firicel din Las Fierbinți, pe numele său Cuzin Toma, își continuă războiul cu Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi CREDIDAM

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Firicel din Las Fierbinți a dat lovitura. WOWbiz a dezvăluit secretul de milioane al lui Cuzin Toma
Firicel din Las Fierbinți a dat lovitura. WOWbiz a dezvăluit secretul de milioane al lui Cuzin Toma


In articol:

Războiul dintre Cuzin Toma, actorul care interpretează personajul Firicel din serialul Las Fierbinți, și Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi CREDIDAM cunoaște un deznodămând la care actorul nu se aștepta. 

În timp ce CREDIDAM încearcă să îl execute silit pe actor, pentru niște sume modice, după patru ani de procese, Firicel a obținut în instanță jumătate de milion de euro, bani pe care CREDIDAM trebuie să îi achite în momentul în care sentința rămâne definitivă.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Firicel din Las Fierbinți, mai bogat cu 500.000 de euro

„Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM -n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma - n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au decis magistrații. Puși în fața unei asemenea hotărâri, reprezentanții CREDIDAM au formulat apel, săptămâna trecută, iar procesul urmează să se judece la Curtea de Apel București.

Totuși, așa cum WOWbiz dezvăluia, în exclusivitate, la finalul anului trecut, Firicel, pe numele său Cuzin Toma, are șanse mici să mai piardă procesul, etapele cele mai importante fiind deja în favoarea sa. 

Firicel mai are un dosar. Ce se întâmplă cu actorul din Las Fierbinți

Într-un alt dosar, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au dispus executarea silită a actorului, la cererea Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi CREDIDAM: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”.

Cuzin Toma a fost apărat în acest proces de avocatul Robert Bucur, specialist în litigii legate de drepturile de autor, el însuși fost Director General al ORDA (organizația guvernamentală care supraveghează organismele de gestiune precum CREDIDAM).


Citește și:

Ce reacţie a avut iubitul Ioanei Filimon când a văzut-o alături de Jador. “Mi-a zis că trebuie să vorbim”

Adda s-a afișat cu burtica de gravidă. Cum au reacționat fanii vedetei

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

George Burcea i-a făcut o declarație de iubire Vivianei Sposub. Cum a reacționat vedeta

Soția lui Tzanca Uraganul, declarații controversate! ”E milionar”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies