Fiu de politician, atac cu sabia în centrul orașului. Detalii șocante

Mai multe echipaje de poliție și de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Maramureș au intervenit de urgență, în aceasta seara, la un scandal uriaș care a avut loc în magazinul Lidl.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Unii martori spun că a fost vorba despre o tentativă de jaf, în timp ce poliția nu se pronunță încă. La fața locului au fost trimise importante forțe de poliție.

Mai mulți martori susțin că un bărbat mascat și înarmat cu o sabie a încercat să o lovească în zona capului pe o casieriță. După ce femeia a refuzat să deschidă casa de marcat, agresorul a început să o atace pe casieriță. Nu este clar dacă oamenii au reușit să îl imobilizeze pe agresor sau polițiștii prezenți în zonă au intervenit foarte repede. Cert este că agresorii, căci este vorba despre patru persoane, implicate în această poveste cu iz de jaf sau reglare de conturi, au fost reținute.

Unul dintre jefuitori, fiul unui politician

Autoritățile au ajuns în scurt timp la fața locului.

Din primele informații rezultă ca unul dintre cei reținuți ar fi fiul unui cunoscut politician din Baia Mare, care are probleme cu drogurile, și avea nevoie de bani pentru a-și cumpăra dozele zilnice.

În urma incidentului, patru persoane au fost încătușate de polițiști și duse la audieri. „Nu știm exact ce s-a petrecut acolo. Este prea devreme să zicem ceva. Cert este că patru persoane au fost încătușate și duse la audieri. Este prematur să ne pronunțăm”, a spus Florina Meteș de la IPJ Maramureș.

Oficiali din Poliția Maramureș susțin că nu este foarte clar ce s-a petrecut la magazinul Lidl. „Nu știm dacă este tâlhărie sau este o reglare de conturi. Doi dintre bărbați au fost văzuți fugărindu-se cu săbii prin magazin. Alți martori ne-au spus că a existat și o altercație în parcarea magazinului după care episodul a continuat în magazin”, spune oficialul Poliției.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate