Fiul lui Marcel Toader e revoltat: ”Limita prostiei este cerul! Donez trei măști rămase într-un dulap, poate mă pomeniți dacă este să mor infectat de Coronavirus!”

Maximilian Toader ironizează crunt nebunia care a cuprins o mare parte din populația României, care a luat cua salat magazinele, de teama coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS
Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS
Maximilian Toader ironizează crunt nebunia care a cuprins o mare parte din populația României, care a luat cu asalat magazinele, de teama coronavirusului. Fiul regretatului fost mare sportiv Marcel Toader a postat un text acid și câteva fotografii surprinse în magazinele din Capitală, golite de teama unei epidemii. 


In articol:

Citeste si: Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, rupe tăcerea la șase luni de la moartea afaceristului: „Cel mai mare regret pe care îl am...”

Citeste si: Marcel Toader, mesaje de dincolo de moarte! Diana Bișinicu, fina lui, dezvăluiri uluitoare: ”Mi-a spus în vis să fac...”

”Din nou, realitatea mă confirmă milimetric și din nou observ că limita prostiei este cerul! Nu s-a anunțat nimic oficial in Romania dar lumea, deja se calcă in picioare să-și faca provizii de mâncare, cu igiena mai greu ca dovadă rafturile cu săpunuri sunt la fel de atinse! Cu măștile acelea mă amuz copios! Să știi ca dacă stai toata ziua cu masca aceea pe față, iar cand ajungi acasa mănânci cu mâinile jegoase fara sa te speli cu apa si sapun n-ai rezolvat nimic, doar ai dat 499 de lei pe 50 de măști! (țara antreprenorilor) Chemați-vă rudele din străinătate, că poate vă este dor de ele si in acelasi timp frica să nu pățească ceva! (Iar aici se incheie gândirea voastra) Să știți că după sute de ani de cercetări de către doctori GRIPA (da simpla gripă de care ai auzit) nu se poate trata, nu exista vreun remediu concret, a și ghici ce numărul morților și răspândirea este mult mai mare față de "Coronavirus"! Cu acceptul vostru imi voi permite si o glumă, noroc ca Doamna Firea a scos taxa oxigen, poate avem norocul (in Bucuresti) si omoram virusul cu noxe, sau cu praful din Bucuresti (reala problema a poluarii) Cu acest exemplu de forță și te hotărâre a concetătenilor noștri deja nu mai putem vorbi de egalitate in viață (Unii inainte să actioneze mai si gandesc ) asa că incetati cu pretextul TOȚI SUNTEM EGALI (nu exista asa ceva).

Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS
Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS

Citeste si: Se vinde în România! „Protecție 100% contra Covid-19.” Devenim celebri? - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS: ”Donez trei măști rămase în dulap, poate mă pomeniți si pe mine !”

Mesaj pentru toți cei care efectiv au cumparat zeci de litri de apa si kg de făină si paine! Mâncati-o pe toată pentru ca se usucă și după bagati cu apă sa se umfle mațul in voi poate nu mai are loc virusul sa va infecteze si moare sufocat in cocă! Ca și concluzie, niște băieti deștepți acum mulți, mulți ani, mai mult decât pot uni de pe Facebook număra au avut dreptate PÂINE ȘI CIRC! Asta le trebuie popoarelor! Apropo, donez 3 măști rămase intr-un dulap (nu știu exact dacă au date de expirare) poate mă pomeniți si pe mine, de bine, daca este să mor infectat de "Coronavirus"!!!!”, a notat Maximilian Toader. 

Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS
Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS

Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS
Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS

 

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, rupe tăcerea la șase luni de la moartea afaceristului: „Cel mai mare regret pe care îl am...”

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a vorbit despre ce se întâmplă cu el acum, la șase luni de la trecerea în neființă a afaceristului.

Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS
Fiul lui Marcel Toader despre CORONAVIRUS

Au trecut șase luni de când afaceristul Marcel Toader a murit. Fiul lui, Maximilian Toader, este în continuare foarte afectat că și-a pierdut tatăl atât de devreme. A rămas cu datorii mari și privește cu regret în urmă, cu gândul la toate planurile pe care și le fpăcuseră pentru viitor.

„Cel mai mare regret pe care îl am în legătură cu tatăl meu este acela că nu mai este lângă mine și că visul de a construi un viitor frumos impreună nu se mai poate finaliza”, a declarat Maximilian Toader, fiul ui Marcel Toader, pentru Cancan. „Ca planuri de viitor, vreau să închei toate problemele ce mi-au căzut pe cap în ultima perioadă, iar după aceea să-mi trăiesc viața exact cum m-a învățat el (fără regrete, cu respect față de oameni și să fiu respectat la rândul meu), pe scurt să trăiesc o viață frumoasă din toate punctele de vedere”, a adugat tânărul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Carantină totală de joi seara! Ce români au nevoie de declarație? Autoritățile intervin

Alimentul interzis cu cel puțin două săptămâni înainte de orice operație: Avertismentul doctorului Daniela Bușneag: Pericole uriașe pentru sănătate

De ce nu a intrat Maximilian, fiul lui Marcel Toader, în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui: „Eu nu am rămas cu nimic deocamdată”

Cum arată mormântul lui Marcel Toader, la 5 luni de la decesul afaceristului! În ziua în care Toader ar fi împlinit 57 de ani, fina sa l-a vizitat la cimitir: "Te-am găsit...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies