Fiul Ancai Serea e mai inalt cu un cap decat Adi Sina! David, baiatul din prima casatorie al prezentatoarei tv este un cavaler in toata regula | VIDEO EXCLUSIV

Adolescentul are 15 ani si zici ca e fratele mai mic al artistului. ##VIDEO500822##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Adi Sana si Anca Serea au impreuna 5 copii. E drept, primii doi sunt din mariajul Ancai cu un afacerist disparut tragic la 36 de ani, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru Adi, care a devenit practic un parinte si pentru fiii sai vitregi, David si Sara.

Parinte, poate parea impropriu spus, daca tinem cont ca David (15 ani) pare mai degraba un frate mai mic al lui Adi.

fara descriere

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi intr-un centru comercial din Capitala, in timp ce studiau oferta la televizoare.

fara descriere

David a crescut ca Fat Frumos, si este aproape cu un cap mai inalt decat Adi Sana. Cei doi pareau ca se inteleg foarte bine, relatia lor fiind una apropiata si relaxata.

fara descriere

De curand, tabloul de familie s-a intregit o data cu aparitia ultimului membru al familiei, dar surse din anturajul Ancai sustin ca fosta prezentatoare TV nu are de gand sa se opreasca aici, reusind sa faca fara cu biro provocarii de a fi mama a nu mai putin de 5 copii!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate