Fiul Corneliei Catanga, mesaj de la spital: "Toți vor plăti la un moment dat!" - Primele declarații ale artistei

Fiul Corneliei Catanga, mesaj de la spital pentru așa-zișii prieteni ai cântăreței de muzică de petrecere.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Fiul Corneliei Catanga a scris un mesaj de la spital. Alex Pădureanu este foarte supărat după ce mama lui, îndrăgita Cornelia Catanga, a făcut infarct. Tânărul muzician este dezamăgit de persoanele pe care părinții lui le considerau apropiate.

Fiul Corneliei Catanga, mesaj de la spital: "Toți vor plăti la un moment dat!" - Primele declarații ale artistei

fara descriere

"Acum mi-am dat seama cu adevărat cine este lângă mine şi familia mea, cu sufletul, şi cine nu este. NU-I NIMIC! ŢIN MINTE PE TOŢI! Părinţii mei le-au dat la toţi tort să mănânce şi i-au ajutat. Nu mai zic mama cu aşa zisele "prietene" ale ei. Toti au fost hoţi şi duşmănoşi, dar nu-i nimic... e legea compensaţiei!! Toti o să platească mai devreme sau mai târziu!!! Dumnezeu să aibă milă de toată lumea. Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece. Mulţumesc celor care au dat telefoane şi au venit. Cred că mulţi dintre voi ştiţi ce s-a întâmplat! Nu mai stau să dau explicaţii...", a scris Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga se simte mai bine acum și a făcut primele declarații de pe patul de spital.

"Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca", a spus Cornelia Catanga pentru mediafax.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate