Fiul Ilenei Ciuculete cântă la pian în timpul izolării la domiciliu: „Ceva mai trist, precum sunt zilele acestea!” VIDEO

Fiul Ilenei Ciuculete cântă la pian în timpul izolării cauzate de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul Ilenei Ciuculete cântă la pian în timpul izolării din această perioadă, când oamenii trebuie să stea în casă pentru ca virusul să nu se răspândească. Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al cântăreței de muzică populară care a decedat acum 3 ani, a descoperit ce trebuie să facă pentru ca timpul să treacă mai repede.

Citeste si: Război după moartea lui Cornel Galeş? Ce se întâmplă cu lucrurile fostului soţ al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Probleme mari pentru băieții Ilenei Ciuculete! Mugurel își caută de lucru: ”Sunt liber de contract”

Citeste si: Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Mugurel e acordeonist, dar se descurcă pe toate instrumentele cu clape, inclusiv laorgă și pian. Zilele trecute, El a fost filmat, în sufrageria casei sale, cum cântă celebra temă din filmul Love story, interpretată și de pianistul Richard Clayderman. (vezi ce s-a întâmplat la pomana de 3 luni a lui Cornel Galeș)

fara descriere

Fiul Ilenei Ciuculete cântă la pian în timpul izolării: „Bravo, Claidermane!"

„Ceva mai trist, precum sunt zilele acestea! Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste acest virus urât!”, a postat Mugurel. „Bravo, Claidermane! Nu este trist, este foarte frumos. Asta e muzica, nu?”, a postat un amic al lui Mugurel.

„Frumos ! Mugurel , îți sugerez sa bagi și ceva mai ritmat, sa ne scoată din starea asta”, a fost de părere un alt prieten. Mugurel mai are un frate, pe Cristi, care este solist vocal, cei doi cântând împreună la nunți și botezuri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate