Fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat după ce a fost părăsit de Daniela Crudu: “Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”

Amicii lui Oprea Jr au aflat că fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat. Acum două luni, fiul fostului ministru de Interne a avut o relaţie de scurtă durată cu Daniela Crudu, care l-a părăsit după ce au luat cina la un restaurant de fiţe. Oprea Jr a avut şi o relaţie mai lungă, de aproape doi ani, cu o studentă la ASE, însă şi aceasta s-a încheiat. (vezi pe cine plânge Oprea Jr)

Citeste si: VIDEO | Percheziții la vila milionarului Micula! Fiului său, Victoraș, i se aduc acuzații extrem de grave

Citeste si: Gabriel Oprea și-a băgat ginerele pe listele UNPR pentru europarlamentare! Ce avere are acum fiica politicianului și soțul ei? EXCLUSIV

Citeste si: ”Regele” Iordănescu: 1.000.000 lei depozitați în bancă și 100.000 mp de teren în Ilfov! Averea uriașă a fostului selecționer

Fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat: "Nu credeam că lucrurile se puteau încheia astfel"

Acum, Oprea Jr s-a reorientat rapid şi s-a combinat cu o bombă sexy cu care a început să se afişeze pe la terasele din Herăstrău. Chiar dacă Gabriel este de puţin timp cu Davida, acesta a făcut un anunţ cu care a surprins pe toată lumea: “Nu credeam că lucrurile se puteau încheia astfel. Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”.

fara descriere

fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat: “Te iubesc, sufletul meu pereche!" 

Prietenii au aflat că fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat. “Te iubesc, sufletul meu pereche! Astăzi, mâine şi pentru totdeauna! Tu eşti familia mea”, a replicat iubita lui Oprea Jr. Prietenii i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiţi şi au întrebat la unison: "Când venim la nuntă?".

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate