Vedete

Fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa in timp ce mergea cu masina! Vezi cum si-a riscat Maximilian viata FOTO

In timpul unei plimbari cu masina, fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa, aplecandu-se mult peste geamul autoturismului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa in timp ce mergea cu masina! Vezi cum si-a riscat Maximilian viata FOTO icon photo

Recent, fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa. Maximilian a plecat cu mai multi prieteni la un picnic in afara Bucurestiului, dar si-a lasat masina acasa. El a preferat sa stea pe locul din dreapta soferului si a incercat sa-si distreze amicii aflati in masina din spate. (vezi motivul pentru care Marcel Toader este executat silit de Fisc)

Fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa: ”Pentru ca viata e frumoasa”

Acestia l-au fotografiat pe Maximilian in timp ce s-a aplecat peste geamul autoturismului, doar picioarele ramanandu-i in interior. Fiul lui Marcel Toader a tinut sa explice de ce a facut acest gest. ”Pentru ca viata e frumoasa”, le-a transmis el amicilor.

Fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa. Iarna trecuta, Maximilian a facut drifturi pe gheata

Acum cateva zile, fiul lui Marcel Toader a facut o cascadorie periculoasa, asa cum s-a intamplat in aceasta iarna. Atunci, impreuna cu cativa amici, Maximilian s-a dus in parcarea pustie a unui mall si a inceput sa faca drifturi cu masina pe gheata formata, desenand cercuri.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune