Fiul lui Marcel Toader, ce lovitură! I-a mai murit o persoană dragă în aceeași zi în care și-a îngropat tatăl

Momente cumplite pentru Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader. Băiatul a mai primit o lovitură, în aceeași zi în care și-a înmormântat tatăl.

Distribuie pe:

Autor: Bogdan Stanescu

fara descriere

"Tată azi te-am vazut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu in sufletul meu! 
Odihnește-te in pace tată! Meriți din plin! Știu că in momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult cautată! 
Din pacate eu, azi, am primit inca o veste groaznica, tocmai ce am mai pierdut un prieten! (...) Condoleanțe familiei indurerate! Nu știu ce să mai zic!", a scris Maximilian Toader pe Facebook.

Marcel Toader a fost înmormântat astăzi, în comuna natală, Cumpăna, județul Constanța. Distrus deja de durere din pricina morții tatălui său, iată că Max Toader a mai primit astăzi o veste tristă.

Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader, a izbucnitîn lacrimi în timp ce dădea declarații pentru televiziunile prezente. Fosta solistă a declarat că a fost extrem de apropiată de afacerist și că nu-și poate reveni după vestea morții acestuia. ”În ultima perioadă nu a avut grijă de tratamentul pe care trebuia să-l ia pentru inimă, din câte știu eu. În 2012, după nunta noastră, a făcut un infarct și i s-a pus un stent. Iar în momentul în care te simți mai bine, că așa suntem toți oamenii, la un moment dat spui: lasă că mă simt bine, lasă că nu mai am nevoie de medicamente”, a spus Diana Bișinicu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate