Vedete

Fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy! Partenera lui Alexandru a aparut mai mult dezbracata la o petrecere!

De curand, fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy. Alexandru si partenera sa au fost intr-o vacanta in Grecia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy! Partenera lui Alexandru a aparut mai mult dezbracata la o petrecere!
icon photo

In aceasta vara, fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy. Alexandru si-a petrecut vacanta din insula Mykonos in compania unei brunete superbe, cei doi fiind insotiti de un grup de amici, distractia principala fiind petrecerile nocturne celebre in insula. (vezi cum arata vila din Snagov a lui Marian Vanghelie)

Fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy. Aceasta a purtat o bluza cu spatele gol

Alexandru, iubita sa si amicii s-au fotografiat in timpul unui asemenea chef, udat din plin cu bautura de tot felul. A atras atentia si tinuta sexy a partenerei lui Vanghelie Jr, care a purtat o bluza cu spatele gol, care-i acoperea doar sanii, lasand senzatia ca e mai mult dezbracata.

Fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy. L-a tinut pe dupa gat la petrecere

De putin timp, fiul lui Marian Vanghelie si-a tras iubita sexy. Aceasta s-a purtat tandru cu Alexandru, tinandu-l pe dupa gat in timpul petrecerii. Alexandru a revenit acum 3 ani din SUA, acolo unde a fost student, dupa ce tatal sau a fost trimis in judecata pentru 9 infractiuni de luare de mita, 9 de abuz in serviciu si 7 de spalare de bani.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune