Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes de 250.000 de euro: “Mai bine îl schimbi cu un Ferrari” FOTO

Prietenii lui Dani au aflat că fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes. Familia interlopului creşte mai mulţi cai pe unul din domeniile sale, iar Dani are câţiva armăsari de care se ocupă personal. (vezi cum a călărit fiica lui Sile Cămătaru un elefant în Sri Lanka)

Citeste si: Adrian "Beleaua” Corduneanu, disperat să iasă din închisoare! ”Diamantul Roz” are probleme

Citeste si: Filmare rară! Costel Corduneanu, dedicații pentru Ioan Clămparu și Ghenosu! Adrian Minune, complimente pentru băieții răi care au băgat spaima în Europa

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru şi-a construit un bloc în Bucureşti! Vezi cum arată apartamentele scoase la vânzare de Nicoleta!

Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes: “Îl dau şi la combinaţie"

Recent, Dani s-a pozat cu un super exemplar negru, pe care l-a ţinut de căpăstru, şi le-a transmis prietenilor: “Îl dau şi la combinaţie cu un Mercedes AMG 65”, a postat Dani. Limuzina cu pricina are un preţ de 250.000 de euro. “Mai bine îl schimbi cu un Ferrari”, a scris un amic.

fara descriere

Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes. Tatăl lui Dani se află la închisoare 

S-a aflat că fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes. Tatăl lui Dani se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate