Vedete

Fiul lui Tataee de la BUG Mafia a ajuns de urgenta la spital! Are doar doi anisori!

Tataee de la BUG Mafia a tras o sperietura zdravana dupa ce fiul lui a ajuns la spital.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Fiul lui Tataee de la BUG Mafia a ajuns de urgenta la spital! Are doar doi anisori!icon photo
 
Baietelul lui Tataee a ajuns recent pe mana medicilor. Fiul rapperului Vlad Irimia, cunoscut si ca fondatorul trupei B.U.G. Mafia s-a ranit la degete iontr-o bara de metal. El a fost transportat la spital si a avut nevoie de copci. 
 
Tataee a publicat pe contul sau de Instragram o fotografie cu manuta bandajata a fiului lui. "Nu mai învăţăm să lovim pentru două săptămâni. Doi ani. Tăieturi adânci. Curajos. Revenim curând", a fost mesajul scris de artist in dreptul imaginii. Fanii au reactionat imediat si i-au urat multa sanatate micutului.  
 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune