Fiul lui Victor Ponta, schimbare radicală de look! Andrei are 17 ani FOTO

Andrei, băiatul lui Victor Ponta, este îndrăgostit de karting și de rugby, sporturi pe care le practică de câțiva ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Andrei, băiatul de 17 ani al lui lui Victor Ponta, este îndrăgostit de karting și de rugby, sporturi pe care le practică de câțiva ani. Și asta chiar dacă ambele presupun riscuri în privința accidentărilor, așa cum s-a întâmplat în 2017, când fiul politicianului s-a lovit la cap în cadrul unui meci de rugby, fiind transportat la Spitalul Județean din Ploiești.

Citeste si: Pro România propune prelungirea stării de urgenţă până la 1 mai. Ce s-ar întâmpla după această dată

Citeste si: Ponta dezvăluie momentul care a declanșat nebunia în România

”Le pup pe cele doua bunici ale mele si pe sora mea Irina care stiu ca au fost ingrijorate, dar nu s-au speriat prea tare! Stiu si ca multi prieteni ai mei, dar si ai lui Mami a mea (cea curajoasa si mult incercata deja la karting si rugby) si ai lui Tati (cel cu multe accidentari ca si mine) mi-au trimis un gand bun si le multumesc tuturor din inima pentru asta! Ma fac repede bine si ma pregatesc de o vacanta frumoasa asa cum sper sa aveti toti!”, a scris atunci Andrei pe Facebook, liniștindu-și prietenii. 

fara descriere

Pentru ca Andrei să urmeze cursurile Școlii Europene din București, Victor Ponta a achitat peste 90000 de euro, taxe de școlarizare. În ultima imagine postată cu el, Andrei - care acum seamănă izbitor cu celebrul său tată - apare fotografiat în Egipt, la piramide, aducând mai degrabă ca ținută cu un solist de rap. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate