Fiul Oanei Turcu, interviu în engleză! Tudor a făcut show la TV

Fiul lui Cristi Brancu și al Oanei Turcu, Tudor, este unul dintre cei mai simpatici puști din showbiz-ul românesc și, de curând, a intrat în lumea agitată a televiziunii.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mai exact, zilele trecute, avându-i alături de Oana Turcu și pe Cristi Brancu, Tudor a făcut show la o emisiune despre, culmea, afaceri, el vorbind doar în limba engleză.

Citeste si: Cristi Brancu a dat vestea în direct! El și Oana Turcu sunt în al nouălea cer: „Este o minune”

Citeste si: Cristi Brancu, în doliu! Mama lui a murit! Mesajul sfâșietor: "Dumnezeu să o aibă lângă El în Lumină"

Citeste si: Oana Turcu s-a îmbogăţit din afacerea cu produse cosmetice! Vezi suma impresionantă câştigată de soţia lui Cristi Brancu!

”Tudor va avea primul său interviu în limba engleză, alături de tati (Cristi Brancu, n. red.) și de Nora Seroussi, gazda unei emisiuni (un nume greu în lumea modei, n. red.)”, a anunțat Oana Turcu, mândră nevoie mare de fiul ei.

fara descriere

Iar Tudor, relaxat nevoie mare, s-a instalat comod în scaunul din platoul de filmare, puștiul familiei Brancu-Turcu dând o serie de replici adorabile gazdei emisiunii. Și a făcut-o doar în engleză, semn că, deși nu are mai mult de opt ani, semn că deja a studiat limbile străine la modul cel mai serios. Printre altele, fiul Oanei Turcu și al lui Cristi Brancu, a vorbit despre pasiunile lui, vacanțele alături de părinți, despre canalul lui de Youtube, dar și despre desenele animate favorite ale sale, explicând, în engleză, de ce este atât de pasionat de aceste domenii.

 

Oana Turcu și Cristi Brancu se iubesc de 12 ani

Prezentatorul aniversează 12 ani de la momentul când a întâlnit-o pe Oana Turcu, femeia care i-a devenit ulterior soție și mama fiului lor, Tudor. Cu această ocazie, Cristi Brancu, care este un romantic incurabil, îşi aminteşte cu drag de perioada în care s-a îndrăgostit de femeia fără de care nu se mai vede.

fara descriere

„A trecut pe lângă mine, parcă fără să mă vadă. Era emoție multă în aer! Ceva magic s-a petrecut în acea emisiune. Era 21 ianuarie 2008. Apoi, am vorbit mult câteva zile la telefon și pe 25 ianuarie, am avut prima întâlnire. De atunci, nu ne-am mai despărțit mai mult de 2-3 zile, din motive profesionale”, a spus Cristi Brancu despre momentele petrecute cu Oana Turcu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate