Vedete

Fiul Printului Paul a implinit opt ani! "Cand o sa ma fac mare, vreau sa..."

Carol, fiul Printului Paul si al Printesei Lia, a implinit opt anisori. A avut petrecere de ziua lui si s-a distrat de minune in compania prietenilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fiul Printului Paul a implinit opt ani! "Cand o sa ma fac mare, vreau sa..."icon photo
Printul Carol a primit o multime de cadouri de ziua lui de nastere.

 

Astazi, la Teo Show, au venit Printul Paul si Printesa Lia impreuna cu fiul lor. Micutul print a povestit cum a fost la petrecerea de ziua lui. 

 

"Merg la scoala. E bine, stau opt ore acolo. As vrea sa fac mai mult sport la scoala. Imi place baschetul. Pot si cu spatele! Fac scrima, sah, inot. Imi place fandarea, imi place aceasta miscare. Mi-a placut mult cum a fost la ziua mea. M-am jucat mult in apa", a declarat printul Carol la Teo Show.

Intrebat de Teo Trandafir ce planuri de viitor are, pustiul a spus: "Cand o sa ma fac mare vreau sa conduc o masina de curse. Imi plac si trenurile, dar imi plac mai mult masinile".

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune