Fiul Silviei Dumitrescu apare într-un serial italian! Ce rol va avea Iulian Ochescu în serialul care o să apară în 2022?

Băiatul Silviei Dumitrescu va avea un rol inedit într-un serial italian. Iată despre ce e vorba!

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Silvia Dumitrescu este un simbol al muzicii din anii  ’80- ’90, bucurându-se de o carieră de succes alături de soțul ei, Florin Ochescu, alături de care are doi băieți, Florin Jr. și Iulian. Cel din urmă are 28 de ani și este de profesie pianist, recent primind oportunitatea de a juca într-un serial tv italian.

Iulian Ochescu, fiul Silviei Dumitrescu, într-un serial italian

Fiul Silviei Dumitrescu apare într-un serial italian! Ce rol va avea Iulian Ochescu în serialul care o să apară în 2022?

Pe lângă cariera de succes în muzică, fiul Silviei Dumitrescu are activitate și în lumea cinematografică. Acesta tocmai a semnat un contract pentru producția unui serial de televiziune din Italia, care se filmează la noi, în Studiourile Buftea.

Personajul principal al peliculei se numește Django și este un pistolar din vestul sălbatic. Acesta este inspirat din seria de filme “Spaghetti western”, produsă de cunoscutul regizor de film italian Sergio Leone, în anii ’60- ’70.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Am filmat pentru Django, serialul care va fi difuzat în 2022. Vor fi momente în care unul dintre actori cântă la pian, însă eu am înregistrat muzica.

Sunt dublura actorului, am fost filmat în timp ce cânt la pian, mi-am împrumutat mâinile în serial, nu și chipul.  Regizorii sunt italieni, actorii sunt englezi, americani, cei care vorbesc nativ engleza, actorii români sunt doar în figurație”, a declarat Iulian Ochescu, pentru impact.ro.

Citeste si: Silvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani! La aniversarea solistei, Marius Țeicu a fost într-o formă de zile mari FOTO

Iulian Ochescu, succes fabulos ca pianist

Fiul Silviei Dumitrescu apare într-un serial italian! Ce rol va avea Iulian Ochescu în serialul care o să apară în 2022?

Provenit dintr-o familie plină de muzicieni, lui Iulian Ochescu i-a fost foarte ușor să atingă culmile succesului. Tânărul a absolvit Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti, studiind apoi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Are un palmares de peste 20 de premii naționale și internaționale, una dintre cele mai mari realizări ale lui fiind performarea din cadrul spectacolului de la Ateneul Român.

Pe parcursul carierei, tânărul a avut parte și de late ajutoare, în afară de familie și anume artiști din străinătate, experimentați în teorie muzicală. 

Citeste si: Silvia Dumitrescu, apariție de vis la aproape 60 de ani! Cum arată în costum de baie

Silvia Dumitrescu este foarte mândră de fiul ei, mai ales când îl vede câtă muncă și pasiune depunde pentru a-și îndeplini visele. Potrivit declarațiilor lui, Iulian este foarte încântat de provocarea primită și abia așteaptă să se vadă pe micul ecran, performând ca și actor de data aceasta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies