Vedete

Flore Salalidis, ajutor nesperat din partea profilerului care a lucrat la cazul Madalinei Manole! Ce spune Mihaela Brooks despre mesajele sotului mort al modelului | EXCLUSIV

Flore Salalidis a primit un ajutor neasteptat in scandalul cu vaduva fostului sot. Mihaela Brooks, profilerul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole vine cu o varianta extrem de interesanta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Flore Salalidis, ajutor nesperat din partea profilerului care a lucrat la cazul Madalinei Manole! Ce spune Mihaela Brooks despre mesajele sotului mort al modelului | EXCLUSIVicon photo


Modelul Flore Salalidis a aparut, zilele trecute, la un post de televiziune unde a povestit ca vaduva fostului ei sot – omul de afaceri Peter Salalidis, care a murit in urma cu cativa ani, dupa ce a divortat de Flore si s-a recasatorit cu o alta femeie – ii cere acesteia sa renunte la nume. Flore nu vrea acest lucru, iar femeia a dat-o in judecata. In sprijinul ei, vaduva a adus doua e-mailuri transmise de pe adresa afaceristului pe cea a redactiei unui ziar din Romania. In aceste mesaje, Peter Salalidis le cerea jurnalistilor sa nu o mai prezinte pe Flore cu numele lui, pentru ca el a divortat de aceasta romanca si ca nu mai vrea sa fie asociata cu „ispravile” acesteia.


Mihaela Brooks a urmarit emisiunea si a scris un mesaj pe Facebook prin care ridica anumite semne de intrebare legate de aceste mesaje.


„Am trait 16 ani in Africa de Sud, in Cape Town si Sandton. In aceasta tara am invatat limba engleza (prima universitate a fost la Pretoria, facultatea de drept) - si limba oficiala engleza a acestei tari este putin diferita fata de cea britanica si americana/canadiana, diferenta constand in unele expresii si cuvinte. Chiar daca de peste 18 ani traiesc in America de Nord, nu am uitat "engleza" sud africana, iar de Africa de Sud imi este dor si acum.


In seara aceasta am urmarit un clip - procesul intentat unei romance care a fost casatorita cu un sud african din Cape Town. Long story short - el a murit dupa divortul de aceasta Flore, dar nu inainte de a se recasatori cu a doua sotie care se pare ca este tot romanca (nu cunosc datele).

Profiler MIhaela Brooks: Autorul emailurilor nu a stiut sa scrie Johannesburg


Ce mi-a atras atentia:
- Avocata care o da in judecata pe Flore - pentru a schimba numele de familie, prezinta doua emailuri care se presupune ca au parvenit de la fostul sot al lui Flores, emailuri adresate revistei Click in 2011.
- Textele in engleza al acestor emailuri sunt dat in video clipurile de mai jos, si nu numai ca sunt pline de greseli gramaticale, dar nu este engleza vorbita/scrisa de un sud-african. Un prim exemplu, autorul email-urilor nu a stiut sa scrie Johannesburg.
- Nu stiu daca s-a verificat daca adresa email a apartinut acestui sud african, sau poate cineva a stiut parola de s-a folosit de acest email,dar sigur se poate determina daca acest email a apartinut fostului sot a lui Flore.
- Cat despre South African Divorce Law, avocatul care o reprezinta pe Flore, poate afla chiar de la tribunalul din Cape Town si Home Affairs”,
a scris Mihaela Brooks.

Profiler MIhaela Brooks: Emailurile nu puteau fi scrise de sotul lui Flore


Ulterior, profilerul roman care traieste in Canada a venit cu explicatii suplimentare.


„Imi place sa verific daca analizele mele sunt corecte, si dovada ca la ultima postare am avut dreptate, uitati dovada.
Peter Salalidis, sud africanul a carui nume de familie este disputat de fostele sotii, a fost nascut si educat in Africa de Sud si SUA. Deci o educatie solida in limba engleza, deci acele email-uri nu puteau fi scrise de el, doar de cineva care inca invata limba engleza.


P.S. Scolile din Africa de Sud au fost destul de bune, deci nu se putea ca un absolvent de liceu sa nu stie sa scrie in engleza. Bacalaureatul (Matric) era mai sever ca cel din Romania”, a mai scris Mihaela Brooks, profilerul care a realizat ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, care pare dispusa sa faca lumina si in scandalul dintre Flore Salalidis si vaduva fostului ei sot.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune