Vedete

Florentin Pandele, la un pas de tragedie! Vila lui din Voluntari a luat foc, iar martorii au spus că a fost o răzbunare! Vezi când s-a întâmplat asta

În 2002, martorii au povestit cum a luat foc vila din Voluntari a lui Florentin Pandele, actualul soţ al Gabrielei Firea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Acum 16 ani s-a aflat cum a luat foc vila din Voluntari a lui Florentin Pandele, care atunci făcea parte din PNL. “Nenorocirea s-a abătut asupra primarului din Voluntari chiar de ziua păcălelilor. Casa, sediul partidului PNL şi un viitor restaurant, toate fiind proprietatea primarului Florentin Pandele, au fost atinse de flăcări. Declaraţiile martorilor întăresc supoziţia edilului că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare. Peste două zile clădirea urmă să găzduiască petrecerea de ziua primarului. Flăcările au pornit în jurul orei 3.00, din noaptea de duminică spre luni. Clădirea, situată vizavi de Primăria comunei Voluntari, s-a luminat dintr-o data de la văpaia focului.”, se relata în presa vremii. (vezi ce despăgubire uriaşă va primi Gabriela Firea pentru un teren din Voluntari)

Cum a luat foc vila din Voluntari a lui Florentin Pandele: "S-a oprit o Dacie albă din care au coborât doi indivizi"

“Două bătrâne, vânzătoare în piaţă, spun că, înainte cu câteva minute, în dreptul sediului PNL s-a oprit o Dacie albă din care au coborât doi indivizi. Aceştia ar fi aruncat ceva în casă, după care au fugit. Aşa s-ar explică şi faptul că a fost mistuită numai mansardă, la a cărei scară exterioară poate avea oricine acces din stradă. Preşedintele Ligii pensionarilor din Voluntari, care stă peste drum de casă primarului, spune că nu poate fi vorba de un scurtcircuit, deoarece flăcările se vedeau în patru colţuri ale casei. Acolo sus – spune unul din consilierii primarului – stătea un om căruia domnul Pandele îi oferise un adăpost. El nu fumează şi nici reşou nu avea, era călit de iernile Siberiei. El a dat alarma”, s-a mai scris despre incendiu.

Cum a luat foc vila din Voluntari a lui Florentin Pandele: "Primise ameninţări că i se pregăteşte ceva"

Martorii au văzut cum a luat foc vila din Voluntari a lui Florentin Pandele. “Preşedintele rromilor din Voluntari spune că de nenumărate ori Florentin Pandele primise ameninţări că i se pregăteşte ceva. „Este o zonă de interes pentru afacerişti. Primarul nostru a făcut multe pentru oameni şi nu a servit interesele bogătaşilor. Rromii din comună asta au găsit întotdeauna sprijin la Primărie, şi nu numai ei. Pandele a îngropat morţii, a dat pământ nevoiaşilor şi a ajutat cât s-a putut.” Ieri, în jurul amiezii, cei doi fii ai primarului şi o echipă de săteni ajutau la degajarea construcţiei. În timp ce Florentin Pandele se află acasă la părinţi, sedat, poliţiştii comunei şi pompierii militari încercau să descopere cauza incendiului, interogând martori”, scria presa.

Galerie foto